Coformateurs Alexander De Croo (Open Vld) and Paul Magnette (PS) brachten maandag verslag uit bij de koning. De begroting wordt nog een van de moeilijkste punten in de onderhandelingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Coformateurs Alexander De Croo (Open Vld) and Paul Magnette (PS) brachten maandag verslag uit bij de koning. De begroting wordt nog een van de moeilijkste punten in de onderhandelingen. © EPA

Van 11 naar 4 miljard: onderhandelaars moeten hakbijl bovenhalen voor begroting

Ook straks zullen we nog niet ontwaken met een nieuwe premier. Eerst moet immers nog stevig de schaar gezet worden in de begroting. En dat belooft nog een helse klus te worden. Zo is het nog altijd niet duidelijk of het minimumpensioen van 1.500 euro bruto of netto wordt, een wereld van verschil voor de begroting.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”