Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vakbonden dienen stakingsaanzegging in voor luchthavenpolitie

De politiebonden hebben vrijdagavond een stakingsaanzegging ingediend, uit protest tegen een nieuwe richtlijn die “zonder overleg” werd opgesteld voor de agenten van de luchthavenpolitie in Bierset en Oostende. Dat meldt Eddy Quaino van de socialistische vakbond ACOD.

8 reacties

 • Jose Thijs

  2 maanden geleden
  Als de mensen af en toe eens wat respect tonen als ze worden tegengehouden, zouden er zoveel personen de politie niet moeten verlaten. Ze worden door de politici gewoon als kanonnenvoer gebruikt, omdat zij de wetten maken die het krapuul rapper terug op straat laten komen, dan dat de politie hun PV kan maken. Daar klopt ook iets niet, minister Verlinden.
 • Gilbert Rodts

  2 maanden geleden
  Ze zouden beter besparen op al die overbodige politici die zetelen in de kamer en het parlement want met minder zal het ook wel gaan . Als je eens kijkt hoeveel er maar aanwezig zijn dan kan gerust de helft afvloeien .
 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Goe dzo verkloot onze luchthavens nog meer...gewoon opdoeken ziu nig beter zijn, dan kunnen ze allemaal in zavenyem gaan werken ...oei nee wqnt dan is het ineens "in 't vlaams" te doen...
 • Ghislain Willems

  2 maanden geleden
  Luc gaat (spotgoedkoop) op vakantie maar telt wel de aankoop van de caravan er niet bij en de benzine en peage en een wagen om de caravan te trekken
 • luc bruyndonckx

  2 maanden geleden
  Daar heb ik geen last van. Doe mij maar mijn caravan: spotgoedkoop op reis, met je eigen spullen. 3, 4 keer per jaar weg, spotgoedkoop. Gemiddeld 10-14 dagen voor 350 tot 600 euro of minder in topcampings met waterparadijzen voor heel het gezin. Altijd plaats, nooit staking, geen afgeschafte vlucht, veilig, en hygiënisch. Ipv opeengepakt in de luchthaven, opeengepakt in het vliegtuig, en dan in overvolle hotels je een ongeluk lopen om een zeteltje aan het zwembad te bekomen. Neen dank u.