Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Vaccinaties nemen verder toe: meer dan 600.000 Belgen kregen al beide prikken van het coronavaccin

Er zijn de afgelopen 24 uur 84.188 nieuwe vaccinaties geregistreerd in het centrale register Vaccinet. Dat blijkt uit de nieuwe update van Sciensano. 1,677 miljoen inwoners hebben nu minstens een eerste coronaprik gekregen, of 14,6 procent van de bevolking. Meer dan 600.000 mensen zijn volledig gevaccineerd.

15 reacties

 • Veerle Van Der Vloet

  1 maand geleden
  Hoe komt 't dat 't ene vaccinatiecentrum zoveelverder staat tegenover 'n ander in dezelfde provincie..sommigen waren al bezig met 70+ terwijl ander nog aan 80+ moest beginnen...
 • jacques vanderkimpen

  1 maand geleden
  Wat is de verklaring voor het feit dat de 65-74 jr groep het laagste percentage gevaccineerden heeft van alle leeftijdsgroepen in Vlaanderen? In Wallonië ligt het percentage voor die groep 4x hoger.
 • Paul Hendriks

  1 maand geleden
  Als een slak in hoogste versnelling schieten we vooruit.
 • Norbert Corten

  1 maand geleden
  Zelf Brussel doet het beter als we de media moeten geloven.
 • Frans Roosen

  1 maand geleden
  Mw Blommaert: welke nonsens verkoopt u? Waar is die achterstand in Vlaanderen? De procentjes achter de komma hebben geen tel. Men gaat er in heel België goed op vooruit, alleen Brussel hinkt wat achterop.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar