Volledig scherm
© Photo News

Vaccinaties in Vlaamse ziekenhuizen uitgesteld omdat Pfizer geen leveringszekerheid biedt

De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid. Dat is vernomen van Margot Cloet, topvrouw van Zorgnet-Icuro. Vaccinproducent Pfizer kan geen zekerheid bieden voor het aanleveren van de nodige vaccins in de komende weken.

67 reacties

 • ria verheyen

  1 maand geleden
  Totaal geen respect voor de mensen die wel mogen werken in de zorg maar nu weer moeten wachten op de vaccinatie door het geklungel van onze politici.Blijf nog maar wat vergaderen in plaats van het juiste te doen nl:Het land op een deftige manier regeren en zorgen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd geraakt.
 • Hugo Hechtermans

  1 maand geleden
  Dit is duidelijk georganiseerde schaarste door Pfizer zelf, met als enige bedoeling de prijs op te drijven. Er is immers nergens sprake van een contract. De politici staan machteloos, maar zijn wel verantwoordelijk voor de situatie.
 • Jo Hendr

  1 maand geleden
  Is een Belgisch probleem geen Pfizer probleem Belgie het land van de incompétente politiek
 • Walter De Vuyst

  1 maand geleden
  Ja , Pfizer is een Amerikaans privébedrijf en daar gaat het allemaal wat traaaaager .
 • Claude Tanghe

  1 maand geleden
  Minder praten en meer doen zou veel beter zijn voor onze top ministers . Dat ze ens zeggen wanneer ze onze vaccins hebben besteld . Wie laatst besteld krijg ook maar de restjes meer .
 1. Ook bijkomende besmettingen vastgesteld bij testen in Kontich - Boete van 250 euro voor terugkeerders die zich niet laten testen

  Ook bijkomende besmettin­gen vastge­steld bij testen in Kontich - Boete van 250 euro voor terugkeer­ders die zich niet laten testen

  Het aantal besmettingen daalt voor het eerst in meer dan twee weken. Het aantal opnames en overlijdens blijven dalen. De Amerikaanse president Donald Trump heft het inreisverbod voor Europeanen en Brazilianen op: vanaf 26 januari moeten de reizigers wel nog een negatieve coronatest kunnen voorleggen om naar de VS te reizen. Kort na de aankondiging liet een woordvoerster van Trumps opvolger Joe Biden echter al weten dat het reisverbod zal blijven bestaan. Herlees alle ontwikkelingen over het coronavirus van dinsdag 19 januari in onze liveblog.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie