BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vaccinatiecentra schakelen versnelling hoger: volgende week 140.000 vaccinaties gepland in Vlaanderen, week erna 133.000

Op de wekelijkse persconferentie van het Agentschap Zorg en Gezondheid is bevestigd dat er volgende week een kleine 140.000 vaccins zullen worden toegediend in Vlaanderen. De week erna wordt dat nog eens herhaald, met een kleine 133.000 vaccinaties. 

22 reacties

 • Saskia Van Bastelaere

  7 maanden geleden
  En wanneer is het de beurt aan de nog thuiswonende 85+ die niet naar een vaccinatiecentrum kunnen ? Nog geen uitnodiging gezien zelfs
 • jan vandaele

  7 maanden geleden
  En wij moeten dat allemaal geloven ,maarja Pasen is in aantocht
 • ronny meuris

  7 maanden geleden
  Euforie om de processie van Echternach. Geef toe, ze weten het wel te verkopen hé.
 • Jona Brutin

  7 maanden geleden
  Het enige wat ik zie zijn sporthallen, culturele centra etc, die al weken klaar staan, en afgehuurd worden. Fluo wegwijzers er naar toe in stad endorp, overal bordjes. Maar de deuren zijn toe, geen wachtrij er voor, geen kat te zien rondom. Maar de burger zal ook wel deze factuur betalen bij volgende gemeente belasting.
 • Katrien Paridaens

  7 maanden geleden
  En wanneer de actieve risicopatiënten ? Was gepland maart/april. Maar daar horen we niks meer van !
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Voor derde keer in drie weken tijd klimt jeugddelinquent over poorten De Grubbe: “Firma die instelling beter moet beveiligen, kan pas donderdag komen”
  Everberg

  Voor derde keer in drie weken tijd klimt jeugddelin­quent over poorten De Grubbe: “Firma die instelling beter moet beveiligen, kan pas donderdag komen”

  In Everberg is de politie maandagavond met man en macht op zoek naar een ontsnapte jeugddelinquent. Alweer, want het is al de derde jongere in evenveel weken tijd die uit De Grubbe weet te ontsnappen. En opnieuw gebeurde dat door over enkele poorten te klimmen. Vorige week nog werd beslist dat de poorten beter beveiligd zullen worden, maar de bevoegde firma kan de werken pas donderdag uitvoeren.
 1. Tiener riskeert 1 jaar met uitstel nadat hij minderjarige vernederde en sloeg aan bibliotheek van Puurs: “Hij had dit kunnen voorkomen, maar hij nam liever zelf deel aan de feiten”
  Puurs-Sint-Amands

  Tiener riskeert 1 jaar met uitstel nadat hij minderjari­ge vernederde en sloeg aan biblio­theek van Puurs: “Hij had dit kunnen voorkomen, maar hij nam liever zelf deel aan de feiten”

  Een 19-jarige uit Puurs-Sint-Amands riskeert een celstraf van 1 jaar met uitstel nadat hij, samen met nog vier anderen, een 16-jarige jongen vernederde en sloeg aan de bibliotheek van Puurs. Beelden van het zinloos geweld gingen rond op sociale media, met grote verontwaardiging en betogingen tot gevolg.