Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vaccinatie in de apotheek nog niet voor meteen

Vanaf vandaag is het toegestaan dat apothekers vaccineren tegen Covid-19, meldt sectorvereniging APB vrijdag. Maar de apothekers wijzen erop dat het nog niet voor meteen zal zijn. Een en ander moet praktisch nog geregeld worden, bijvoorbeeld de toelevering. "Je vandaag al laten vaccineren in de apotheek, dat is echter nog wat voorbarig", aldus Koen Straetmans, de voorzitter van de Algemene Pharmaceutische Bond.

 1. Viroloog Steven Van Gucht hoopvol over coronacijfers: “Ze stijgen minder snel. Dat is een goed teken”
  Play

  Viroloog Steven Van Gucht hoopvol over coronacij­fers: “Ze stijgen minder snel. Dat is een goed teken”

  De coronacijfers blijven stijgen, maar volgens viroloog Steven Van Gucht is er mogelijk beterschap op komst. Dat heeft hij gezegd aan HLN Live. “Het zou kunnen dat we over één of twee weken een kentering zien, maar het is nog wat te vroeg om dat te zeggen. Zoiets is moeilijk te voorspellen, omdat elke golf zich weer wat anders gedraagt. Maar het feit dat de cijfers wat minder snel beginnen te stijgen, is op zich wel een goed teken.”
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.