thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Uw digitale klok loopt achter door conflict in de Balkan

Waar maandag verluidde dat een "panne op het elektriciteitsnet ergens in Zuidoost-Europa" ervoor heeft gezorgd dat digitale klokken - wekkers, de klok op de oven en microgolf - vijf minuten trager zijn gaan lopen, zeggen goed ingewijde bronnen dinsdag dat een en ander terug te voeren is op het conflict tussen Servië en Kosovo.

4 reacties

 • frieda schaut

  4 jaar geleden
  bij mij is het omgekeerd, de klok van mijn micro loopt 6 minuten voor
 • Eddy Stroobants

  4 jaar geleden
  Telkens je klokken moeten juist zetten of te laat opstaan door hun gekibbel is net zo ambetant als een stroomstoring . NU ingrijpen netbeheerders.
 • Frans Peeters

  4 jaar geleden
  ruzie tussen beide landen? Servië en Kosovo volgens Belgrado is Kosovo nog steeds hun provincie maar EU ging daar een stokje voor steken. Bij de Krim noemen ze dit een oorlogsdaad
 • Theo Van Hoof

  4 jaar geleden
  De verklaringen zijn heel wankel. Ze beweren 49,5Hz geleverd te hebben. Bij 5 minuten zijn er 18 000 nul doorgangen verdwenen. Aan 0,5Hz is dat 36000 seconden of 10 uren een te lage frequentie. Niemand die dat ziet? Niemand die het initiatief neemt de 2 netten af te koppelen?
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Steeds meer aanwijzingen dat Russische legerleiding gevlucht is uit Cherson en “mogelijk 20.000” soldaten heeft achtergelaten

  Steeds meer aanwijzin­gen dat Russische legerlei­ding gevlucht is uit Cherson en “mogelijk 20.000” soldaten heeft achtergela­ten

  Er duiken steeds meer aanwijzingen op dat de Russische legerleiding de zuidelijke stad Cherson in Oekraïne ontvlucht is zonder haar manschappen. De Britse nieuwszender Sky News spreekt over zo’n 20.000 achtergelaten soldaten. Zij komen mogelijk vast te zitten nu alle belangrijke bruggen over de Dnjepr door Oekraïense troepen onklaar zijn gemaakt. Volgens getuigenissen van bewoners zouden de soldaten zich zonder enige discipline gedragen.