Vorige week legden studenten van hogeschool HoGent examens af in Flanders Expo.
Volledig scherm
Vorige week legden studenten van hogeschool HoGent examens af in Flanders Expo. © Photo News

Universiteiten starten met examens: extra zalen en duizenden begeleiders

Voor veel universiteitsstudenten start deze week de examenperiode. De universiteiten hebben verregaande maatregelen genomen om de examens te kunnen laten plaatsvinden: kilometers markeringen, extra lokalen en heel veel examenbegeleiders.

2 reacties

  • isabelle de crom

    2 jaar geleden
    Joris De Crom Examens laten afleggen en 1,5m afstand, dan gaan de organiserende instanties er van uit dat iedereen drager is van het virus of zie ik het verkeert. Hoe gaan ze het in het middelbaar doen en in het technisch onderwijs waar ze hun GIP moeten gaan verdedigen en hoe gaan ze de stages behoordelen, als ze al zijn door gegaan. Of steven we af op een nog groter te kort aan technisch personeel.
  • Robert Boxtaele

    2 jaar geleden
    Dat de studenten in Gent terug in 't stad zijn om te studeren en examens af te leggen is hier sinds vorige week duidelijk zichtbaar in alle openbare parken. Alle vuilbakjes propvol en al evenveel rommel overal daarrond op de grond. Toen zij afwezig waren zijn onze parken 2,5 maand proper gebleven, nu opnieuw een stort. Bedankt studenten! En dat soort moet later onze bedrijven en openbare diensten runnen...