AFP
Volledig scherm
© AFP

Universiteit Gent zoekt cannabiskwekers die mee willen doen aan onderzoek

De UGent zoekt cannabiskwekers om deel te nemen aan een internationale criminologische studie. Die is nodig om wetenschappelijk beleidsadvies goed te onderbouwen. Wie plantjes heeft, kan zich anoniem aanmelden en zal een vragenlijst moeten invullen. Daarin wordt deelnemers gevraagd naar hun motivatie, ervaringen en eventuele consumptie van de drug.

1 reactie

 • Peter Van Weereld

  2 jaar geleden
  Legaal maken, ASAP! Sterke drank mag zonder problemen, daar worden er veel agressief van... van cannabis worden ze kalm en rustig! En t is een natuurlijk product ... wie kan er tegen zijn??
 1. Fiets van vermiste vrouw (25) gevonden bij sluis in Zemst, speurders lassen pauze in van drie dagen
  Zemst

  Fiets van vermiste vrouw (25) gevonden bij sluis in Zemst, speurders lassen pauze in van drie dagen

  Aan de sluis op de Zenne in Zemst is deze voormiddag de fiets gevonden van de 25-jarige vrouw uit Eppegem die in de nacht van zaterdag op zondag in de rivier is gevallen. De fiets lag op een twintigtal meter van de sluis en werd herkend door de familie van het slachtoffer. Er is deze middag ook een duiker het water ingegaan, maar de zoektocht bij de eerste perimeter lijkt niets op te leveren. Ondertussen is de zoekactie weer stopgezet. Die zou pas binnen drie dagen hervat worden.