De bal ging aan het rollen door een growshop in Tremelo.
Volledig scherm
De bal ging aan het rollen door een growshop in Tremelo. © facebook Herb Shop

Undercover-agent lokt drugsbende met 330 kg coke in de val

Een twaalfkoppige drugsbende is afgelopen week opgerold in België en Nederland. De bende deed zowel in cannabis als in de smokkel van cocaïne. Het onderzoek liep al meer dan een jaar. Vorig weekend klapte de politie de val dicht toen hun undercover-agent samen met twee bendeleden een vracht van 330 kg cocaïne ging ophalen in de Antwerpse haven.

15 reacties

 • Willy Slachmuylders

  4 jaar geleden
  Het gevang in zonder de tussenkomst van de rechtbank gelijk in de niet EUROPESE landen !!!
 • dominique castelein

  4 jaar geleden
  geens zal er wel voor zorgen dat ze geen(s)zware straf krijgen,hij mag zijn overgebleven kiezers niet teleur stellen,en ons svenneken zal veel geld rieken,hyena's rieken ook hun kadaver kilometers ver
 • ANN LIMBOS

  4 jaar geleden
  Die zullen ook wel vrij komen, het Belgische gerecht kennende.
 • Mark Wijgers

  4 jaar geleden
  Schitterend politiewerk eens te meer, maar ...zal uitspraak rechtbank weer voor een anticlimax zorgen, waardoor ze morgen ongestraft hun activiteiten kunnen hervatten.
 • Ann Vervecke

  4 jaar geleden
  Zijt gerust die criminele advocaten zoals Mary zullen ze wel vrijpleiten, hoe grotere smeerlap, hoe betere advocaat in dit apenland!
 1. Antwerp Pride 2022 zit erop: 180.000 bezoekers bezochten vijf dagen lang ‘Queertopia’
  ANTWERP PRIDE

  Antwerp Pride 2022 zit erop: 180.000 bezoekers bezochten vijf dagen lang ‘Queertopia’

  Met het geestige concert van Johnny ‘Mr. Eurovision’ Logan zit Antwerp Pride er na vijf historische dagen definitief op. Zo'n tienduizend mensen die nog niet waren uitgefeest, kwamen de Pride uitwuiven zondagmiddag. Over de hele vijfdaagse mocht het festival 180.000 - een absoluut record - bezoekers ontvangen. “Hopelijk worden onze waarden het hele jaar door gedragen en niet enkel deze vijf dagen.”
 2. ‘Regenbooggemeente’ Oostende weigert homokoppel te erkennen als vaders van 4-jarige Rocco: “Eén van ons moet onze zoon adopteren: dit is te gek voor woorden”
  Oostende

  ‘Regenboog­ge­meen­te’ Oostende weigert homokoppel te erkennen als vaders van 4-jarige Rocco: “Eén van ons moet onze zoon adopteren: dit is te gek voor woorden”

  Uitgerekend op de dag van de Antwerp Pride gaat een oproep van Stefan Westerlinck (44) en zijn partner Kevin (39) viraal: het koppel uit Oostende kreeg het nieuws dat één van hen hun zoon Rocco moet adopteren. Ze raken immers niet allebei erkend als vader van de jongen van vier die via draagmoederschap in Amerika werd geboren. “Het is frustrerend dat net een ‘regenbooggemeente’ als Oostende hier geen voortrekkersrol in speelt”, zeggen ze.