BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ultraorthodoxe jood Aron Berger niet langer kandidaat voor CD&V Antwerpen

Aron Berger is dan toch geen kandidaat bij de gemeenteraadsverkiezingen voor CD&V in Antwerpen. De ultraorthodoxe jood begrijpt naar eigen zeggen de "gevoeligheden van de samenleving" rond het feit dat hij in zijn gemeenschap heeft geleerd om geen hand te geven aan vrouwen "als een vorm van respect". Hij betreurt echter dat de zaak zo op de spits werd gedreven.

336 reacties

 • Jeff Smulders

  4 jaar geleden
  Dat jullie ooit op die politieke charlatan Peeters hebt kunnen stemmen verbaast mij. Zeker omdatr deze man zelf zijn eigen cultuur normen en Europase waarden ten grabbel zal gooien om zel fmaar belangrijk te kunnen zijn. Sorry maar verraders van de politiek aan de Europeanen en hun normen en waarden en cultuur zo snel mogelijk afvoeren.
 • Berdine BERDINE JOOS

  4 jaar geleden
  Zijn ze bang dat er nog een DIEF bijkomt ? Pers mag geen vragen stellen omdat het op privé terrein is. Echt een lachertje.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Chris Peeters is over en out. Chris Peeters zou iets meer constructief moet denken, in termen voor de Belgische Gemeenschap en zijn burgers ipv prioriteit te geven aan zijn eigen machtsdenken. Machiavelli heeft er een analyse van gemaakt en het allemaal neergeschreven in zijn boek "El Principe" in 1515.
 • Daniel Wouters

  4 jaar geleden
  Dit is weer eens het bewijs dat onze Vlaamse politiekers zeer goed nadenken voor ze beslissingen nemen,niet dus,er zijn genoeg politiekers van vreemde origine in het politiek landschap,soms lijkt het zelfs of er meer zijn dan de autochtone.
 • Chris Hom

  4 jaar geleden
  En dit is maar wat de buitenwereld mag weten. Wat gebeurt er allemaal niet achter de schermen van het politieke spel ? Het is een echt machtsvertoon en getouwtrek voor de burgemeesterssjaal in Antwerpen. Benieuwd wie de volgende blunder zal maken !