De plenaire vergadering van de Kamer van Volksvertegenwoordigers
Volledig scherm
De plenaire vergadering van de Kamer van Volksvertegenwoordigers © BELGA

Uitzonderlijk: Kamer kon geen stemmingen organiseren omdat meerderheid met onvoldoende leden aanwezig was

De plenaire vergadering van de Kamer heeft woensdagavond geen stemmingen kunnen houden omdat er onvoldoende leden van de meerderheid in het halfrond aanwezig waren. De afgewerkte wetteksten zullen tijdens de volgende plenaire vergadering worden gestemd.

42 reacties

 • Pieter arons

  1 maand geleden
  Ze zaten allemaal in the world economic forum te beslissen over het verminderen van uw vrijheden in het belang van de wereld schaamtellijk.
 • Hugo Verlot

  1 maand geleden
  Hoog tijd om politiekers maar te vergoeden volgens hun aanwezigheid. Zijn schaamte vrij. Hoe lang zullen wij dit nog pikken.
 • pol Van den Berghe

  1 maand geleden
  Allemaal met een briefje of zonder briefje van de dokter
 • Marc Baeyens

  1 maand geleden
  Typisch voor vivaldi. Als er niets te verdienen valt sturen ze hun kat.
 • Piet Mastur

  1 maand geleden
  Niet opdagen voor het werk en toch betaald worden! Hoeveel politiekers zie je praktisch nooit in het parlement, enkel als er recepties en belangrijke stemmen zijn ?
 1. Vlaamse oppositie wil Jambon terughalen uit Davos voor stikstofdebat: “Als ze het eerder hadden gevraagd, was ik teruggekeerd”

  Vlaamse oppositie wil Jambon terughalen uit Davos voor stikstofde­bat: “Als ze het eerder hadden gevraagd, was ik terugge­keerd”

  PVDA, oppositiepartij in het Vlaams Parlement, heeft vanmiddag een stemming uitgelokt om minister-president Jan Jambon (N-VA) terug te roepen uit het Zwitserse Davos, waar hij het Wereld Economisch Forum bijwoont. Dat gebeurde nadat er heibel was in het Vlaams Parlement over het stikstofdossier. De vraag werd echter verworpen door de meerderheid. Jambon vindt het spijtig dat hij er niet bij was, reageert hij. “Als de oppositie het maandag had gevraagd, was ik teruggekeerd”, aldus de minister-president.