Veel wandelaars aan Signal de Botrange
Volledig scherm
Veel wandelaars aan Signal de Botrange © BELGA

Uittocht van dagjestoeristen uit Hoge Venen verloopt chaotisch

Ook al had de Federale Politie opgeroepen om niet naar de Hoge Venen te komen, toch zijn heel wat wandelaars vandaag naar daar getrokken om van het verse sneeuwtapijt te genieten. Maar vanavond verloopt de uittocht van dagjestoeristen uit de Hoge Venen moeizaam. Er staan files. En door de sneeuwval en de kou is het moeilijk rijden. Wie het advies om niet te komen in de wind sloeg, is aan het sukkelen. 

69 reacties

 • Jos Jansen

  5 dagen geleden
  Voormijn part staan ze 2 dagen in de file
 • Denise DE Groof

  2 weken geleden
  Die fietser met dat kind is ongelukje dat goed afliep is een reflex hij kwam uit een bocht beter het kind wegduwen dan er tegenaan rijden of niet hij had zelf ook serieus kunnen vallen oke ocharme dat kind da is verschoten komt ge toch nog tegen als je gaat wandelen ook moeders die ni naar hun kinderen omkijken laat ze maar lopen zijn kinderen nee zo gaat het niet al meegemaakt dat ze vlak voor u wielen lopen.
 • Vanessa Huysmans

  3 weken geleden
  Dat egoïsme ben ik beu... ook ik wil graag leuke dingen doen of graag in de sneeuw wandelen maar ik gebruik mijn gezond verstand dus wel... Net zoals de uitspraak...ik wacht op mijn vaccin tot ik resultaat bij anderen zie... bah. Wat wil de mens nu eigenlijk, een leven op kosten vd anderen dat is duidelijk.
 • Ivon Merc

  3 weken geleden
  Skiën mag niet dus sleeën ook niet
 • marie-rose van der haeghen

  3 weken geleden
  Het is precies alsof die nog nooit sneeuw gezien hebben , laat ze maar in de file staan , ze hebben het zelf gezocht .
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown