Catherine Moureaux (PS) en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez
Volledig scherm
Catherine Moureaux (PS) en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez © Belga/ Photo News

Uitlatingen Catherine Moureaux (PS) schieten bij MR in verkeerde keelgat: “Onverantwoordelijk en absurd”

De burgemeester van Molenbeek, Catherine Moureaux (PS), stelt dat het toenemende aantal schietpartijen “niet specifiek” is voor haar gemeente en dat er geen wetteloosheid heerst. Zij wijst daarentegen met een beschuldigende vinger naar de rijken van Brussel: “Zij houden de mooie plekken voor zich en delen ze zeker niet.” Het zijn uitspraken die de MR doen steigeren.

45 reacties

 • Emiel Van Roost

  2 maanden geleden
  Weer maar eens, de ps deugt van geen kanten.
 • Karel Dillen

  2 maanden geleden
  Vervang MR door de PVDA en het leven zal voor de echte hardwerkende Vlaming een stuk aangenamer worden
 • Michel Jacobs

  2 maanden geleden
  Sorry, dit is de eerste keer dat ik MR gelijk geef. Het is mevrouw Moreaux haar verantwoordelijkheid om hr gemeente op te waarderrn. Maar precies daarvan heeft de dynastie Moreaux de laatste 30 jaar niet veel gebakken nietwaar. De status quo houdt ze aan de macht, waarom zou je dat in godsnaam veranderen, quoi donc ?
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Bijzonder interessant om te lezen dat er altijd nog mensen zijn die haar gelijk geven, zelfs bij absurde uitspraken als deze. Drugshandel, schietpartijen en andere delicten zijn niet normaal en zijn niet de fout van een ander.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Burgemeester Moureaux heeft gelijk en Georges-Louis Bouchez is een principieel dwarsligger.Maar dat is nog geen directe reden om het land te splitsen, hoor.
 1. ONZE OPINIE. “We zijn schietpartijen op klaarlichte dag te normaal beginnen vinden”
  PREMIUM

  ONZE OPINIE. “We zijn schietpar­tij­en op klaarlich­te dag te normaal beginnen vinden”

  Een schietpartij op klaarlichte dag in Sint-Jans-Molenbeek. Doet een schot nog iemand opschrikken behalve de vogels in de buurt? Hoort bij de grootstad en de hoofdstad, hoor je dan. En wat als het twaalf schietpartijen zijn in alleen Molenbeek op nog geen jaar tijd? En wat als het schot op klaarlichte dag wordt gelost in de buurt van scholen, in de buurt van kinderen. Hoort erbij, daar in Molenbeek en elders in Brussel? We zijn schietpartijen op klaarlichte dag te normaal beginnen te vinden.