Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi verhoogt de quarantainecapaciteit van 46 naar 60.
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi verhoogt de quarantainecapaciteit van 46 naar 60. © BELGA

Uitbreiding quarantaineplaatsen in gesloten centra

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) heeft de quarantainecapaciteit in de gesloten centra laten optrekken. Dat moet ervoor zorgen dat meer mensen in onwettig verblijf tijdens de coronacrisis kunnen worden vastgehouden. 

 1. Maggie De Block tegen pas gevaccineerde arts: “U werd prioritair gevaccineerd om patiënten te kunnen helpen, niet om te dansen”

  Maggie De Block tegen pas gevacci­neer­de arts: “U werd prioritair gevacci­neerd om patiënten te kunnen helpen, niet om te dansen”

  Een Franstalige arts postte gisteren op Twitter een blij en trots bericht dat ze haar coronavaccin had gekregen, en dat lokte vanavond een bizarre reactie uit bij Open Vld-Kamerfractieleider Maggie De Block. “U werd prioritair gevaccineerd als arts om patiënten te kunnen helpen, niet om te dansen”, zo klonk het kortaf. De arts in kwestie, Caroline Depuydt, reageert bijzonder teleurgesteld op De Blocks bericht.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg