PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT. 
! Only BELGIUM !
Volledig scherm
PICTURE NOT INCLUDED IN THE CONTRACT. ! Only BELGIUM ! © Photo News

Uitbreiding Antwerpse haven kost minstens 900 miljoen euro

Een uitbreiding van de haven van Antwerpen, nodig om extra containers te kunnen ontvangen, zal naar schatting minstens 900 miljoen en maximaal 1,5 miljard euro kosten (inclusief een post onderhoudswerken). De werken zouden tegen 2020 kunnen starten, zo bleek in Beveren, waar uitleg werd gegeven over de acht uitbreidingsscenario's die worden onderzocht.

20 reacties

 • Greg Cremers

  5 jaar geleden
  De landkaart al eens bekeken Patrick?
 • Derek Beuckelaers

  5 jaar geleden
  En de return daarvan? Als die goed is absoluut doen, dan nog de ijzeren rijn open en we zijn op koers.
 • Paul De Mol

  5 jaar geleden
  Bouw een nieuwe haven in zee, zoals Rotterdam, in plaats van nog meer grond op te offeren.
 • james vroman

  5 jaar geleden
  inderdaad Zeebrugge opwaarderen ..
 • Jean Schoups

  5 jaar geleden
  Dat wordt een grote flop want tegen 2030 zijn de containerschepen zo groot dat ze dat piswaterloopke naar Antwerpen links laten liggen!
 1. COLUMN. Dat Islam Slimani voor Anderlecht niet de eerste keuze was? En dan? Alleen in de liefde wil je nooit de tweede keuze zijn
  PREMIUM
  8

  COLUMN. Dat Islam Slimani voor Anderlecht niet de eerste keuze was? En dan? Alleen in de liefde wil je nooit de tweede keuze zijn

  Hoe moet je je voelen als je, zoals de nieuwe spits Islam Slimani van Anderlecht, niet de eerste maar slechts de negende keuze was? Dat valt wel mee, vermoedt columnist Jan Segers. “Als daar pakweg een half miljoen euro tegenover staat, wil je als werknemer best weleens een half jaar de negende keuze van je werkgever zijn. Niet, Niels Destadsbader?”