Henk Deleu
Volledig scherm
© Henk Deleu

U mag nieuwe naam kiezen voor ‘wintermarkt’ in Brugge: “We wilden niemand beledigen”

KerstmarktDe organisatie van de ‘wintermarkt’ in Brugge is bereid in dialoog te gaan om een nieuwe naam te bedenken voor het evenement. “We wilden niemand beledigen. Ons doel was enkel om het wintergebeuren in Brugge extra in de kijker te zetten”, klinkt het.

516 reacties

 • wesley steelandt

  3 jaar geleden
  Nee enkel halal en hoofddoeken
 • Wim Kuyps

  3 jaar geleden
  Kerstmarkt en met veel kerstversiering
 • Hubert Lescroart

  3 jaar geleden
  Zijn ze op hun hoofd gevallen of wat? Straks gaan we winterbollen in onze winterboom hangen en winterkaartjes verzenden . Waar zit het verstand??
 • tony hebbelynck

  3 jaar geleden
  nieuwe naam; allee dan : kerstmarkt van vlaanderen
 • wesley steelandt

  3 jaar geleden
  Kerstmarkt is kerstmarkt punt
 1. Onderwijsoverleg: waarschijnlijk geen mondmaskerplicht volgend schooljaar
  8

  Onderwijs­over­leg: waarschijn­lijk geen mondmasker­plicht volgend schooljaar

  Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) hoopt dat scholen het nieuwe schooljaar in code groen zullen kunnen starten. Dat wil zeggen dat er geen coronamaatregelen meer van kracht zouden zijn. Voorlopig moeten leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar en van de middelbare scholen nog steeds een masker dragen tijdens de les. Weyts wil nu in overleg met de virologen bekijken of die maatregel voor de laatste twee weken van het schooljaar al kan worden losgelaten. “We zijn blij dat scholen het vertrouwen krijgen dat ze na hun inspanningen verdienen”, reageert de directeur-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, Lieven Boeve.