Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Marc Van Ranst. © rv

Twitteraccount van viroloog Marc Van Ranst offline: “Wellicht gerapporteerd door Vlaams Belang-jongeren”

Het Twitteraccount van Marc Van Ranst, de viroloog die regelmatig zijn kritische mening over politiek geeft op sociale media, is sinds gisterennamiddag offline. “Wellicht gerapporteerd door tientallen Vlaams Belang-jongeren”, stelt Van Ranst. Bart Claes, voorzitter van de jongerenafdeling van Vlaams Belang, benadrukt dat er geen sprake is van “een gecoördineerde aanval”. 

75 reacties

 • vanaeken jokke

  2 jaar geleden
  Die hoeft niet in de spiegel te kijken Tom Faes dat ranzige Van Ranst eerst zorgt dat waar hij voor aangenomen is in orde is.En dat ranzige Van Ranst er af gegooid is heeft hij alleen aan zichzelf te danken maar Tommeke zal als linkse correcte vinden dat ranzige Van Ranst goed bezig was.Want alleen linkse correcte mogen ranzige praat verkondigen en mensen beledigen.
 • stefan leysen

  2 jaar geleden
  Ik vind dat een dokter die instaat voor de volksgezondheid zich zou moeten onthouden van mensen in vakjes te plaatsten, of je bent dokter of politieker. moest er in de unief een rechtse dokter of professor zitten en hij zou uitspraken naar links doen was het kot te klein en zou die onmiddellijk aan de kant geschoven worden, zie maar hoe moeilijk er in gent gedaan werd met D V L. en dat is nog maar een student.
 • Tom Faes

  2 jaar geleden
  Mocht het in deze over onwaarheden gaan zou mijnheer Baeyens eens niet beter in de spiegel kijken ?
 • Jan Delafontaine

  2 jaar geleden
  Goed gedaan van die jongeren. Dergelijk individu hoort niet thuis op twitter.
 • Luc Van Hauwermeiren

  2 jaar geleden
  guido Bervoets onze samenleving heeft geen van Ranst nodig er bestaat hier namelijk iets zoals vrije verkiezingen. Alleen hebben figuren zoals van Ranst en co het nogal moeilijk met de uitslag.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"