Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Twitter blokkeert account Tom Van Grieken nadat hij politicus Vooruit beschuldigt huis te decoreren met “posters van massamoordenaars”

Twitter heeft het account van Tom Van Grieken vergrendeld nadat hij er de voorzitter van Vooruit in het district Antwerpen van beschuldigde zijn huis te decoreren “met posters van massamoordenaars zoals Stalin en andere communistische propaganda”. In een reactie bij HLN Live maakt de Vlaams Belang-voorzitter duidelijk dat hij absoluut niet van plan is zijn tweet te verwijderen. “Ik word monddood gemaakt door een Amerikaanse multinational", klinkt het.

137 reacties

 • phil smedts

  1 maand geleden
  Stop toch eens met dat kinderachtige politiek theater, wij verdienen betere politici. Is dit waarvoor die mannen 6000€ per maand betaald krijgen ?
 • Jos Van De Plas

  1 maand geleden
  Als een foto plaatsen van iemand zonder toestemming een aantasting is van de privacy gaan ze op Twitter en andere sociale media de volgende dagen overuren mogen kloppen. Tenzij men de voorwaarden daarvoor selectief toepast natuurlijk wanneer het in hun Vooruit kraam past.
 • Eric Grosemans

  1 maand geleden
  @ Cris Verwilligen, indien iemand een foto plaatst van iemand anders zonder diens toestemming is dat een aantasting van het recht op privacy, of op zijn minst schending van portretrecht of auteursrecht. Ook wanneer de persoon in kwestie die foto zelf geplaatst heeft, dat geeft niemand het recht die foto verder te delen zonder toestemming. Dat staat zeer duidelijk in de voorwaarden van Twitter, VanGrieken is een nog grotere Calimero dan DeWever, De voorwaarden schenden, en dan gaan bleiten.
 • Franske De Volder

  1 maand geleden
  We zien wel met de volgende verkiezingen
 • Bart Teirlynck

  1 maand geleden
  Dus als twitter een loodgieter blokkeert, moeit Twitter zich met de waterinfrastructuur? Heeft niks te maken met politieke bemoeienis.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas