Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Twitter blokkeert account Tom Van Grieken nadat hij politicus Vooruit beschuldigt huis te decoreren met “posters van massamoordenaars”

Twitter heeft het account van Tom Van Grieken vergrendeld nadat hij er de voorzitter van Vooruit in het district Antwerpen van beschuldigde zijn huis te decoreren “met posters van massamoordenaars zoals Stalin en andere communistische propaganda”. In een reactie bij HLN Live maakt de Vlaams Belang-voorzitter duidelijk dat hij absoluut niet van plan is zijn tweet te verwijderen. “Ik word monddood gemaakt door een Amerikaanse multinational", klinkt het.

136 reacties

 • phil smedts

  2 jaar geleden
  Stop toch eens met dat kinderachtige politiek theater, wij verdienen betere politici. Is dit waarvoor die mannen 6000€ per maand betaald krijgen ?
 • Jos Van De Plas

  2 jaar geleden
  Als een foto plaatsen van iemand zonder toestemming een aantasting is van de privacy gaan ze op Twitter en andere sociale media de volgende dagen overuren mogen kloppen. Tenzij men de voorwaarden daarvoor selectief toepast natuurlijk wanneer het in hun Vooruit kraam past.
 • Eric Grosemans

  2 jaar geleden
  @ Cris Verwilligen, indien iemand een foto plaatst van iemand anders zonder diens toestemming is dat een aantasting van het recht op privacy, of op zijn minst schending van portretrecht of auteursrecht. Ook wanneer de persoon in kwestie die foto zelf geplaatst heeft, dat geeft niemand het recht die foto verder te delen zonder toestemming. Dat staat zeer duidelijk in de voorwaarden van Twitter, VanGrieken is een nog grotere Calimero dan DeWever, De voorwaarden schenden, en dan gaan bleiten.
 • Jos Van de plas

  2 jaar geleden
  We zien wel met de volgende verkiezingen
 • Bart Teirlynck

  2 jaar geleden
  Dus als twitter een loodgieter blokkeert, moeit Twitter zich met de waterinfrastructuur? Heeft niks te maken met politieke bemoeienis.