Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Twintigers mishandelen en vernederen jarige vriendin (16) achttien uur lang

Een 21-jarige vrouw en een vriend hebben op de Kortrijkse rechtbank gevraagd of ze een werkstraf konden krijgen voor een gruwelijke mishandeling van een meisje, nota bene een goede vriendin van hen. Het Openbaar Ministerie vordert tot 24 maanden effectief.

12 reacties

 • Dippe Aerts

  5 jaar geleden
  24 maanden, dat is toch een lachertje zoook 10.000€, waarschijnlijk een 0 vergeten?
 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Ziekelijk en gestoord,geen andere woorden voor en dat zouden de volwassenen van morgen moeten zijn? Man man, als dat mijn dochter was,konden ze gaan lopen ipv vrezen voor een nepstraf...
 • Eric Vanquickelberghe

  5 jaar geleden
  Er zal welweer ergens een advocaatje opduiken die het klaar krijgt om met allerlei zever de rechter van hun onschuld te overtuigen. We hebben in dit land ook al ontelbare keren gezien dat de meeste rechters ook niet in staat zijn serieuze oordelen te vormen en zal dat krapuul waarschijnlijk wrl ongeschonden uit deze zaak komen. Daarbij loopt het slachtoffer zels nog het risico dat ze dader wordt.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Deze vordering van 24 maanden kunnen ze toevoegen aan de lange lijst van onnozele strafmaten. Het is een schande hoe hier in Belgie recht wordt gesproken.
 • alain lammens

  5 jaar geleden
  Ziekelijk nietwaar !
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Deze drie Vlamingen leven zonder gsm: “Als ik ergens kom waar je alleen kan parkeren door te sms’en, dan betaal ik niets. De eventuele boete neem ik er dan wel bij”
  PREMIUM
  54

  Deze drie Vlamingen leven zonder gsm: “Als ik ergens kom waar je alleen kan parkeren door te sms’en, dan betaal ik niets. De eventuele boete neem ik er dan wel bij”

  In tijden waarin zelfs hippe vogels als Billie Eilish hun smartphoneverslaving proberen te bezweren, zijn er ook nog steeds mensen die erin slagen in leven te blijven zónder een mobiele telefoon. Wij spraken er drie. “Tuurlijk lachen ze met mij. Maar ik zie op restaurant jonge koppeltjes die naar hun smartphone kijken in plaats van in elkaars ogen en dan lach ík.”
 1. Rapport-Mussche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Rap­port-Mus­sche volstaat om ‘golden boy’ aan de kant te schuiven: wat weten we over ontslag Plop­sa-CEO Steve Van den Kerkhof?

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof (48) aan de kant als CEO van Plopsa, één maand na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Het personeel van de pretparkengroep krijgt dat nieuws vandaag te horen, maar het lekte al uit. Er zou bovendien nog een ontslag van iemand uit de Plopsa-top in de lucht hangen, klinkt het bij een goedingelichte bron. Van den Kerkhof zelf ontkent dat er een akkoord is over zijn ontslag.