Volledig scherm
© photonews

Twintiger wurgt vader en begraaft hem in bos

Een man uit Farciennes (Henegouwen) van 21 jaar is vrijdag aangehouden omdat hij zijn vader zou vermoord hebben. Dat zegt een bron dichtbij het onderzoek. Nadat hij de verdwijning van zijn vader in scène had gezet, heeft hij nu bekend dat hij hem gewurgd heeft na een ruzie en zijn lichaam in een bos begraven heeft.

11 reacties

 • Gerd Van nieuwenhove

  3 jaar geleden
  Soms zijn er wel ouders die niets om hun kinderen geven ! Bezin eer je aan kinderen begint, maar dat doen velen niet . Later kijken ze vebaasd als diezelfde kinderen niets om hun ouders geven . Heel erge toestanden in ons sociaal recht he Van Deursen en Geens .
 • Kurt Maes

  3 jaar geleden
  Veel sterkte gewenst aan de moeder en de familie van zowel het slachtoffer als de dader en moeder. Tot onze spijt moeten we toch wel vaststellen waartoe een vechtscheiding kan lijden.
 • jos indigne

  3 jaar geleden
  Sterkte aan de familie en vrienden
 • Adam madA

  3 jaar geleden
  Familiedramas komen overal voor en het is zeker geen etnisch gerelateerd verschijnsel wat de vraag oproept is het misschien zo dat we in een tijd leven waar de mensen weinig of geen normbesef meer hebben en waar een mensenleven niet veel waarde heeft
 • Erwin V.D.

  3 jaar geleden
  Ook een gelukkig nieuwjaar zou ik zeggen! Foei, dat mensen dit elkaar kunnen aandoen!
 1. OVERZICHT. Aantal patiënten op intensieve zorgen op laagste niveau sinds midden oktober

  OVERZICHT. Aantal patiënten op intensieve zorgen op laagste niveau sinds midden oktober

  Het gemiddelde aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land is in de periode tussen 11 en 17 januari opnieuw gedaald in vergelijking met de week ervoor. De andere parameters dalen eveneens, maar ook daar gaat het traag. Op de afdelingen intensieve zorg lagen gisteren 336 patiënten met Covid-19. Dat is het laagste aantal sinds 15 oktober (327), zo blijkt uit de voorlopige cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"