BELGA PHOTO THOMAS MICHIELS
Volledig scherm
BELGA PHOTO THOMAS MICHIELS © BELGA

Twintig mogelijke gevallen van ‘needle spiking’ op Les Ardentes

Het Rode Kruis heeft tijdens de eerste twee dagen van het festival Les Ardentes in Luik, donderdag en vrijdag, meer dan 600 interventies uitgevoerd. Er waren geen zware incidenten, al zijn er wel twintig mogelijke gevallen van ‘needle spiking’ gemeld. Dat werd bij het Rode Kruis vernomen. Bij de meeste interventies ging het om festivalgangers die onwel waren geworden, vaak door de warmte of door uitdroging. 

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.