Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Florian Van Eenoo Photo News

Tweede energieleverancier biedt opnieuw vast tarief aan, maar niet voor iedereen

Na Luminus biedt opnieuw een energieleverancier een vast energietarief aan in ons land. Zo geeft Mega een beperkt aantal klanten de kans over te schakelen op een vast tarief. Mega was in oktober 2021 al gestopt met het aanbieden van vaste tarieven. Nadien volgden alle andere leveranciers.

37 reacties

 • Leonarda Van Opbroecke

  2 maanden geleden
  Wordt tijd dat deftige leveranciers gaan volgen want deze 2 zijn niet bepaald betrouwbaar in hun berekeningen.
 • Mathilleke Bekers

  2 maanden geleden
  Heb nog 299euro tegoed van mega eind januari nog niet ontvangen wat gaan ze me nu weer wijs maken
 • Philip De Smet

  2 maanden geleden
  Opletten met Mega. Belgisch bedrijf maar superdruk. En zogezegd via groepsaankoop de beste. Laat me niet lachen. Mega, nooit meer zien ze mij nog terug.
 • Luc Geerts

  2 maanden geleden
  Mega, om daar nog mee in zee te gaan moet je wel heel naïef zijn.Veel mensen hebben blijkbaar een héél kort geheugen.Ik argumenteerde eens toen ik nog klant was, de elektra is goedkoper geworden, mijn verbruik minder en toch verhoog je mijn voorschotfactuur. Op het antwoord wacht in na 3 jaar nog altijd.Mega komt voor de rest van mijn leven nooit meer binnen.
 • Jan Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Bijna zeker dat je teveel betaald. De prijzen zijn nog steeds dalende.
 1. “Plooien voor krapuul” of “weloverwogen beslissing”? Gemengde reacties op afgelaste ‘Queer Iftar’ in Antwerpen
  PREMIUM

  “Plooien voor krapuul” of “weloverwo­gen beslissing”? Gemengde reacties op afgelaste ‘Queer Iftar’ in Antwerpen

  Een iftar specifiek voor moslims uit de LGBTQ+-gemeenschap. Antwerpen is er blijkbaar nog niet klaar voor. De organisatie trok de stekker uit het evenement na bedreigingen en andere signalen. En dat net op de dag dat het stadsbestuur campagne voert tegen racisme en discriminatie. In Borgerhout en bij uitbreiding de rest van de stad wordt teleurgesteld gereageerd. “Maar de LGBTQ+-gemeenschap is weerbaar, we gaan hier sterker uitkomen.”
  Borgerhout
 2. Geen btw op treintickets, meer geld voor ontwikkelingssamenwerking en stutten van pensioenkassen: maar zal de regering ook besparen bij de begrotingscontrole?
  PREMIUM
  politiek
  124

  Geen btw op treintic­kets, meer geld voor ontwikke­lings­sa­men­wer­king en stutten van pensioen­kas­sen: maar zal de regering ook besparen bij de begrotings­con­tro­le?

  Geen btw meer op treintickets, meer geld voor ontwikkelingssamenwerking en het stutten van de pensioenkas van de steden en gemeenten. Even leek het alsof alle federale regeringspartijen opnieuw met hun verlanglijstjes naar de begrotingsgesprekken trokken, maar de meeste regeringspartijen beseffen heel goed dat het niet het moment is om Sinterklaas te spelen. De grote vraag: zal er ook ergens bespaard worden?
 3. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.