Volledig scherm
© BELGA

Tweede dodelijk ongeval bij Arcelor Mittal in maand tijd

GENTIn de staalfabriek van Arcelor Mittal Gent vond vandaag rond 16 uur een dodelijk ongeval plaats. Het is al het tweede ongeval in slechts een maand tijd voor de staalreus. Een truckchauffeur die zijn lading kwam lossen, raakte gekneld onder zijn vrachtwagen. 

24 reacties

 • jean pierre blauwers

  3 jaar geleden
  tja en ik ken een onderaannemer op acelor die vele regels niet navolgen en omdat ik voor mijn rechten voor de veiligheid opkwam na een ongeval dat ik heb voorgehad met onveilige machines werd ik ontslagen en onterecht zeker weten dit is geen fout van acelor maar mag gemeld worden hopelijk gebeurd het niet bij die aannemer met een van mijn ex collega s
 • jammy cappon

  3 jaar geleden
  Veiligheid is heel belangrijk voor ieder bedrijf en werknemers van grote bedrijven kennen alle veiligheidsprocedures, alleen is het zo dat vele onderaannemers en derden deze veiligheidsprocedures niet altijd kennen of toepassen
 • John Ulmer

  3 jaar geleden
  als ik op het artikel mag verdergaan kan Arcelor hier bitter weinig verweten worden...
 • Johan Thyssen

  3 jaar geleden
  heb daar ooit gewerkt en geen seconde heb ik spijt dat ik daar weg ben. daar werken is spelen met je leven op korte en lange termijn.
 • Dany Herman

  3 jaar geleden
  Nog nooit dodelijk arbeidsongeval geweten in parlement en toch moeten ze minder lang "werken" voor hun riant pensioen En maar oordelen over zaken waar ze geen benul van hebben
 1. OVERZICHT. Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  OVERZICHT. Niet-essentiële reizen naar het buitenland verboden, kappers open op 13 februari (als cijfers goed genoeg zijn)

  Het Overlegcomité beslist zoals verwacht om niet-essentiële reizen naar het buitenland te verbieden. De kappers krijgen dan weer hun gevraagde perspectief: zij zullen de deuren ten vroegste weer mogen openen vanaf 13 februari, op voorwaarde dat de cijfers tegen dan “goed genoeg zijn”. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) vrijdagavond aangekondigd tijdens een persconferentie. Hier een overzicht van de genomen beslissingen.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen