Twee wegpiraten maken ruzie op E40 richting Brussel en halen minutenlang hallucinante manoeuvres uit

Een bestuurder kon maandag deze hallucinante taferelen vastleggen op de E40 richting Brussel. Ter hoogte van de afrit Alleur kregen twee bestuurders het met elkaar aan de stok. Dat leidde tot levensgevaarlijke manoeuvres. 

52 reacties

 • Renée Verhoeven

  2 maanden geleden
  En niemand die zich de vraag stelt wat de oorzaak is, want dat is hier helemaal niet te zien op de beelden! Maar ik kan het mij wel inbeelden, één van beide die op het derde rijvak de rest inhaalt tegen 105km/u wellicht waardoor het verkeer helemaal strop geraakt! Om je dood te ergeren, ze doen het om de achterliggers te pesten! In Duitsland zal je dit nooit zien, daar haalt men zo snel mogelijk in om terug op te schuiven naar rechts, hier net omgekeerde, zo traag mogelijk! Wie is dan de egoïst?
 • Lindsey Clauw

  2 maanden geleden
  Rijbewijs afnemen
 • David McIntosh

  2 maanden geleden
  Bruno Draulans: op de openbare weg film je wat je wil.
 • Werner Burgerhout

  2 maanden geleden
  Levenslang rijverbod en auto's veilen voor het goede doel
 • MARIANNE EECKHOUT

  2 maanden geleden
  Auto’s aanslagen en verkopen, geld aan goed doel geven Beide bestuurders, sorry, criminelen rijbewijs afnemen voor 1 jaar en boete van 10 000€ Lesje leren!!! Grten
 1. COLUMN. Chef-kok Tom (35), papa van 2, die strijdt tegen kanker: “Ik bereid me nu voor op mijn chemoweek met haar allesoverheersende misselijkheid en 72 uur aan depressieve gedachten”
  PREMIUM

  COLUMN. Chef-kok Tom (35), papa van 2, die strijdt tegen kanker: “Ik bereid me nu voor op mijn chemoweek met haar allesover­heer­sen­de misselijk­heid en 72 uur aan depressie­ve gedachten”

  Eerst kwam corona, daarna de ongeneeslijke kanker. Hooguit 2,5 jaar heeft chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent nog te leven. Dat doet de papa van Leo (5) en Daniel (7) voluit en met veel humor. Elke week schrijft hij over zijn goede en slechte dagen. Net zoals hij zich in de keuken met de mise-en-place voorbereidt op de service, zo zet Tom zich schrap voor de week van zijn chemo. “Ik verzamel al m’n moed en doorzettingsvermogen en bouw er een heus kasteel mee, omgeven door een slotgracht van wilskracht.”