Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Twee verdachten van La Boum geïdentificeerd na opsporingsbericht

In het onderzoek naar de rellen die plaatsvonden naar aanleiding van het nepfestival La Boum 1, op 1 april in het Ter Kamerenbos, heeft de politie twee verdachten geïdentificeerd. Het gaat om twee van de vier mensen naar wie op 30 april een opsporingsbericht was verspreid. Dat meldt VRT Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Het opsporingsbericht is intussen aangepast op de website van de federale politie.

16 reacties

 • Luc Huyghe

  1 maand geleden
  Tijd dat onze politiekers eens wakker worden en voor dit soort onbenullen gepaste straffen gaan invoeren. Een jaar, 2 jaar, 3 jaar, ... verplichte gratis legerdienst in Afghanistan of zo. Ze zullen dan wel 2 maal nadenken.
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  Onmiddellijk via snelrecht voor de rechter en een boete van 4000€ per persoon ze zullen niet meer lachen.
 • Christophe Moser

  1 maand geleden
  De overheid is bijzonder selectief in wie ze straft en wie ze negeert, alles en iedereen voor dezelfde feiten. Je kan zelfs niet van willekeur spreken, het is bijzonder gericht. Typisch big brother gedoe.
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Hier maken ze TOP prioriteit van, terwijl de echt grote vergrijpen niet eens worden onderzocht (ARCO) en zelfs fraude dossiers geseponeerd worden, veel stinkende potjes worden hier hermetisch gesloten. Maar oei oei als je een samenkomst in openlucht durft te organiseren dan zit de hele politie brigade achter je aan.
 • Willy Van Craen

  1 maand geleden
  Hopelijk gevangenis straf zonder uitstel. Niet te bepalen zijn slachtoffers van corona maar ze zijn gekomen om te vechten met politie.