ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Twee Nederlandse vrouwen door vier mannen verkracht in hotelkamer tijdens weekendje Antwerpen

Afgelopen weekend zijn twee jonge Nederlands vrouwen van 21 en 22 jaar in hun hotelkamer in Antwerpen door vier mannen verkracht. Over een eventuele vijfde verdachte kan het Antwerpse parket niets zeggen.
 De vrouwen gingen vrijdagavond uit in discotheek Roxy, waar ze waarschijnlijk werden verdoofd. Nadien ging een van de mannen met hen mee naar hun hotelkamer. Hij zou vervolgens de andere mannen hebben binnengelaten. Eén man is al aangehouden, drie anderen verschenen vandaag voor de onderzoeksrechter. Ook zij zijn aangehouden.

226 reacties

 • Lilla Gou

  4 jaar geleden
  Je bent gedrogeerd maar weet de weg naar het hotel te vinden zie afstand Roxy. De kaarten waren immers blanco. Met welke intentie hebben ze deze jongen meegenomen.
 • Steve Renard

  4 jaar geleden
  Hoe deze Heren nog proberen het goed te praten. Dit terwijl deze vrouwen vermoedelijk gedrogeerd waren. Zoals Trump zo pas heeft gezegd: hoog tijd om te stoppen met dit soort te pamperen en ze zonder pardon levenslang straffen..
 • JOHAN Goossens

  4 jaar geleden
  castreren en buiten,zal wel de schuld van de autochtonen zijn, wedde ?
 • Jan Delafontaine

  4 jaar geleden
  Oeioei dat zullen "zware" straffen met uitstel worden.
 • Vic Smeets

  4 jaar geleden
  Grappig hoe iedereen de nadruk legt op Afrikaanse mannen.... Hoeveel westerse( ook Belgische) verkrachters , pedofielen , massa en seriemoordenaars hebben we hier al gehad?? Iedereen al vergeten??
 1. "Terwijl de ene man me verkrachtte, stond de andere in de rij op de trap. De volgende dag ging ik gewoon naar school": slachtoffer Brits pedofilieschandaal getuigt

  "Terwijl de ene man me verkracht­te, stond de andere in de rij op de trap. De volgende dag ging ik gewoon naar school": slachtof­fer Brits pedofilie­schan­daal getuigt

  De spilfiguur in het immense pedofilieschandaal dat aan het licht is gekomen in het Britse Telford blijkt een grootvader te zijn die begin jaren 80 emigreerde vanuit Pakistan. Shanzad 'Keith' Khan verkocht al tientallen jaren kinderen uit Telford aan pedofielen, die hun gangen konden gaan in een woning die 'verkrachtingshuis' werd genoemd. Khan verdiende zo ongeveer 2.000 pond (2.268 euro) per avond, en de vraag is nu hoe het mogelijk was dat hij al die jaren zijn gang kon gaan zonder dat het gerecht ingreep. Volgens The Sunday Mirror kan het aantal slachtoffers zelfs oplopen tot duizend.