Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Twee “evenwaardige” biedingen voor Neckermann: rechter moet knoop doorhakken

Er zijn nog altijd twee kandidaat-overnemers voor reisorganisator Neckermann. Het gaat om het Luxemburgse investeringsfonds Futura Capital Fund en het Antwerpse private equitybedrijf Cim Capital, zo bevestigt ACLVB-afgevaardigde Els De Coster. De biedingen verschillen amper van elkaar: beide overnemers zouden nagenoeg alle activa en het gros van het personeel willen overnemen. “Het gaat om evenwaardige biedingen, en dus zal uiteindelijk de rechtbank de knoop moeten doorhakken”, aldus De Coster.

0 reacties

 1. REPORTAGE. Op Mallorca doen toeristen al waar u en ik van dromen: vakantie vieren. "Maar die Instagram-foto posten we toch maar niet”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Op Mallorca doen toeristen al waar u en ik van dromen: vakantie vieren. "Maar die Instagram-fo­to posten we toch maar niet”

  Dos cervezas, por favor: hoe lang is het geleden dat u dát kon bestellen? Op Mallorca zijn er voor het eerst in lange tijd weer toeristen — al vragen die eerder ‘zwei Bier’. Deze paasvakantie doen zowat 40.000 Duitsers op het Spaanse eiland waar velen van dromen: zonnetje op het hoofd, tenen in het zand, pintje in de hand. Wij reisden de Duitsers achterna, en gingen na hoe het toerisme er probeert recht te krabbelen. "Hier kunnen we eindelijk weer een beetje genieten", vertellen de toeristen. Met een béétje eerlijke schaamte: "Die Instagram-foto posten we deze keer toch maar niet.”
 2. Groot bevrijdingsfeest van zoon epidemioloog Pierre Van Damme in één minuut uitverkocht
  13

  Groot bevrij­dings­feest van zoon epidemio­loog Pierre Van Damme in één minuut uitver­kocht

  Alle tickets voor ‘Het Grote Bevrijdingsfeest’ van de zoon van epidemioloog Pierre Van Damme zijn de deur uit. De laatste 1.000 kaartjes voor het evenement op 30 juli werden “in slechts 62 seconden” verkocht. “Het is duidelijk dat de knaldrang nog nooit zo hoog is geweest”, zegt mede-initiatiefnemer Tom Van Damme (25) aan HLN Live. Het festival zal in Vlaams-Brabant plaatsvinden, maar de exacte locatie is nog onbekend.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique