Volledig scherm
© HLN Live

Twee bewoners overleden na sinterklaasbezoek in Mols woonzorgcentrum - Nieuwe coronavariant heeft volgens Duitse minister "geen invloed op vaccinatie”

De cijfers vertonen nog steeds een stijgende trend. Het Overlegcomité oordeelde vrijdag dat er van versoepelde maatregelen nog geen sprake kan zijn. Integendeel: er zal strenger worden toegezien op de coronaregels die momenteel van kracht zijn. Inmiddels is er in het Verenigd Koninkrijk een nieuwe coronavariant opgedoken. Tal van landen weren daarom vanaf middernacht Britse reizigers. Herlees hier al het nieuws over Covid-19 van zondag 20 december. 

81 reacties

 • ANJA LEMMENS

  4 maanden geleden
  Ik lees nu al bijna 3 weken over Sinterklaas in een Mols rusthuis, er zijn in België tientallen wzc waar er uitbraken en meer dan 2 overlijdens zijn en waar het virus is binnengekomen via het bezoek wat in mol meer dan waarschijnlijk ook het geval is in plaats van Sinterklaas. Misschien kan er daar wat meer aandacht aan gegeven worden in plaats van aan Sinterklaas.
 • Ludovic KESSELAERS

  4 maanden geleden
  Zou de maatregel " geen tussenkomst van Ziekenkas ingeval van behandeling na een positieve terugkomst" niet meer effekt hebben gehad, bij die reizigers die uitblonken in burgerzin.
 • rudi berghmans

  4 maanden geleden
  Wat ik niet snap hier zo een heisa over te maken met vier thuis aan tafel mag ook niet maar met 200 in een vliegtuig geen probleem wat een politieke soep is dat zeg
 • van roy jozef

  4 maanden geleden
  Die politiekers weten het blijkbaar altijd beter dan de virologen als ge hun uitleg en beslissingen hoort.
 • rudi berghmans

  4 maanden geleden
  zit het nieuwe variant in de vaccins mss ?
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl