Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © ANP XTRA

Twaalfjarige dealer gevat met aanzienlijke dosis drugs in Charleroi

In Marchienne-au-Pont in Charleroi is maandag een twaalfjarige jongen opgepakt die in het bezit was van 40 gram cocaïne en 275 gram heroïne. De tiener die illegaal in het land verblijft werd overgedragen aan het jeugdparket van Charleroi.

8 reacties

 • Dan Midden

  5 jaar geleden
  Ze weten perfect dat je op deze leeftijd niet veroordeeld wordt! Enige oplossing is zijn wettelijke voogd arresteren en veroordelen voor de feiten gepleegd door de minderjarige! Elke normale ouder stelt zich toch vragen bij het feit dat zoonlief op 12jarige leeftijd 300 euro per dag verdient, zijnde 9 000 netto per maand! dit kan een kleine niet verstoppen hé want die gaat plots extreem veel spelletjes kopen etc!
 • Jean West

  5 jaar geleden
  Is hij wel minderjarig?
 • Jonathan Wouters

  5 jaar geleden
  Arme kinderen... juist ja. Weg ermee!
 • Ludwine Eeckhout

  5 jaar geleden
  Schoon dingen dat die opgepakt zijn maar zal wel in opdracht van anderen zijn. Allemaal oppakken en het land uitzetten zowel groot als klein. Er is hier al genoeg uitschot,
 • Tom Leys

  5 jaar geleden
  Neen d’er is geen probleem met illegale minderjarigen in ons land.
 1. Dan toch geen containerdorp voor 400 asielzoekers in Kampenhout, N-VA reageert tevreden: “Blijf met jullie handen van onze Vlaamse Rand”
  UPDATE
  114

  Dan toch geen container­dorp voor 400 asielzoe­kers in Kampenhout, N-VA reageert tevreden: “Blijf met jullie handen van onze Vlaamse Rand”

  Er komt dan toch geen tijdelijk asielcentrum in de Vlaams-Brabantse gemeente Kampenhout. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V). Na onderzoek bleek dat het terrein “technisch ongeschikt” is om een asielcentrum in te richten. De Moor betreurt dat “sommige politici dat onderzoek niet konden afwachten en dachten te kunnen scoren met het zaaien van onrust”. Voor het plaatsen van de 600 containers worden nieuwe pistes onderzocht.
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 1. Politieke crisis in Franstalig België: dreigt PS de regering met MR op te blazen? “Een manier van politiek bedrijven à la Trump”
  30

  Politieke crisis in Franstalig België: dreigt PS de regering met MR op te blazen? “Een manier van politiek bedrijven à la Trump”

  De Franse gemeenschapsregering is in crisis. De mogelijke invoering van een masteropleiding geneeskunde aan de universiteit van Bergen zorgt al weken voor verdeeldheid binnen de meerderheid van PS, MR en Ecolo. PS-voorzitter Paul Magnette herhaalde vandaag zijn dreigement om een wisselmeerderheid te gebruiken om de Franstalige liberalen buitenspel te zetten. De regering ging normaal vandaag een oplossing zoeken, maar minister-president Pierre-Yves Jeholet (MR) heeft het crisisberaad uitgesteld vanwege “de uitspraken van de PS-leider”. Dreigt de regering een jaar voor de verkiezingen te vallen?