Vlaams minister van Begroting Annemie Turtelboom.
Volledig scherm
Vlaams minister van Begroting Annemie Turtelboom. © BELGA

Turtelboom sluit nieuwe besparingen en belastingen niet uit

Vlaamse begrotingBijkomende besparingen en belastingen zijn in Vlaanderen niet uitgesloten. Dat zei Vlaams minister van Begroting Annemie Turtelboom (Open Vld) vanmiddag in Villa Politica naar aanleiding van de tegenvallende begrotingscijfers voor 2014. De minister ontkende achteraf echter dat ze in het interview alludeerde op mogelijke nieuwe belastingen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.