UNKNOWN
Volledig scherm
© UNKNOWN

Tuchtonderzoek tegen politietop

 1. Wankelende energieleveranciers kunnen beroep doen op staatswaarborg om faillissement te vermijden

  Wankelende energiele­ve­ran­ciers kunnen beroep doen op staatswaar­borg om faillisse­ment te vermijden

  Federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) heeft woensdag op een elektronische ministerraad groen licht gekregen voor een noodmaatregel die nieuwe faillissementen op de Belgische energiemarkt moet vermijden. Door de energiecrisis zitten een aantal energieleveranciers en -handelaars met financieringsproblemen voor komende winter. Dat schrijven De Tijd en L'Echo vandaag.
 2. Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartphones in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”
  2

  Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartpho­nes in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”

  Techreus Google heeft donderdagavond haar nieuwste telefoons voorgesteld. Hoewel de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro na jaren afwezigheid officieel in Nederland te koop zullen zijn, ontbreekt een Belgische lancering voor de twaalfde keer op rij. Al is er licht aan het einde van de lange tunnel. “Ik kan zeggen aan Belgen dat jullie niet zo lang meer hoeven te wachten”, zei een Google-topman namelijk aan ‘Algemeen Dagblad’. En bovendien lijkt er een mogelijkheid te zijn om als Belg tóch een Pixel in huis te halen.