.
Volledig scherm
. © Mathias Mariën

Trucker verlamd in gezicht na steekpartij door illegalen in Blankenberge

De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een steekpartij langs de A. Ruzettelaan. Twee Poolse arbeiders merkten woensdagnacht op hoe drie, vermoedelijke, illegalen het zeil van hun vrachtwagen probeerden te openen. Het drietal vluchtte in eerste instantie weg, maar begon meteen daarna de arbeiders te bekogelen met stenen. Vlak daarna kregen de Polen verschillende messteken in het gezicht en hun lichaam. Ze werden beiden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de twee is er bijzonder ernstig aan toe. Hij is voor de helft verlamd in zijn gezicht en wacht een hele lange revalidatie. 

177 reacties

 • Willy Michiels

  3 jaar geleden
  Misdaad verminderd ! Het zal dan alleen in de straat van B D Wever zijn.
 • censor

  3 jaar geleden
  Jambers toonde niet al teveel aandacht aan dat incident....
 • johan vankeirs

  3 jaar geleden
  Hoelang moeten onze burgers dit nog verdragen? Wanneer gaan onze politiekers eens doen wat ze gezworen hebben en hun bevolking beschermen?Of wachtten ze een zwarte zondag af met de verkiezingen?
 • Denis Stock

  3 jaar geleden
  Jammer dat een overheid in deze niet in gebreke kan gesteld worden wegens schuldig verzuim.
 • jack vandenhende

  3 jaar geleden
  @Ronny Ooyen , dat uw reacties vol onzin en onwaarheden zitten is algemeen bekend . Dat jij steeds meer en meer op een laag bij de grond manier gaat reageren , zegt ook genoeg van jou karakter en denkwereld .