Google streetview
Volledig scherm
© Google streetview

Trucker dood aangetroffen in cabine: "Doek dat bedrijf op"

Gisterenochtend werd het lichaam van een Poolse trucker teruggevonden in Wingene, de man stierf door een CO-vergiftiging. Op het terrein van transportfirma Krismar werd de man dood aangetroffen in de cabine van zijn vrachtwagen.  

19 reacties

 • theo Van den Bossche

  5 jaar geleden
  sorry voor deze trucker maar is wel zijn eigen schuld hij kon zijn eten buiten opwarmen en voor de verwarming van zijn cabine de nacht verwarming gebruiken maar bij die mensen zie dat nog vaak dat ze koken in hun truck maar ja iedere dag gaan eten kost ook veel geld het is en blijft een slecht beroep dat onder betaald blijft en zeker in de ex oost blok landen
 • Eddy Wauters

  5 jaar geleden
  Mensonterend hoe een lid van de SP.A de jammerlijke dood van een Poolse trucker, die correct werd behandeld en betaald, te baat neemt om in de aanloop naar de nakende verkiezingen in de media te komen.
 • Frederik Nachtegaele

  5 jaar geleden
  Straffe uitspraak van simon bekaert! Het is precies alsof de zaakvoerder een moordenaar is, wat heeft die daarmee te maken? En waarom deze handel sluiten? Hoelang moet je daarover nagedacht hebben!!! Sluit dan eveneens alle fabrieken van vrachtwagens omdat ze slaapcabines maken.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Indien de firma hier zelf niets mee te maken heeft zou het geeenteraadslid een schop onder zijn kont moeten krijgen en op de straatstenen gegooid worden.
 • Ludo Wouters

  5 jaar geleden
  Dat die chauffeurs ook eens wat geld besteden voor eet- en slaapcomfort. Ze willen veel verdienen maar niets uitgeven.
 1. Belgische studie toont aan: bepaald vetzuur is belangrijke factor bij uitzaaiingen van borstkanker

  Belgische studie toont aan: bepaald vetzuur is belangrij­ke factor bij uitzaaiin­gen van borstkan­ker

  Een bepaald vetzuur, meer bepaald palmitaat, speelt een belangrijke rol in de vraag of een borstkankerpatiënt uitzaaiingen zal krijgen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de VIB-KU Leuven, dat de VIB vrijdag bekendgemaakt heeft. Palmitaat kan een reeks signalen in kankercellen in gang zetten, die de cellen in staat stelt om verder te groeien tot uitzaaiingen of metastasen. Morgen/zaterdag is het Wereldkankerdag.
 2. ANALYSE. Ooit kon enkel een akkoord tussen PS en N-VA de basis leggen voor de redding van België. Nu trekken ze ten strijde tegen elkaar
  PREMIUM
  30

  ANALYSE. Ooit kon enkel een akkoord tussen PS en N-VA de basis leggen voor de redding van België. Nu trekken ze ten strijde tegen elkaar

  “De Wetstraat is gehackt”, schrijft professor politicologie Carl Devos. “Wellicht het werk van de Russen. Ze zijn erin geslaagd om de kalender van de toppolitici te manipuleren. Die is plots op 2024 gezet. Bovendien hebben ze de politiek opgesloten in een tijdlus, zoals in de film ‘Groundhog Day’: we worden gedwongen om steeds opnieuw hetzelfde te beleven. Een mentale marteling.”
 3. ONZE OPINIE. “Bereid uw verantwoordelijkheid te nemen, Paul Magnette? Doe het dan nu!”
  PREMIUM
  49

  ONZE OPINIE. “Bereid uw verantwoor­de­lijk­heid te nemen, Paul Magnette? Doe het dan nu!”

  Paul Magnette (PS) als premier? Doe dan maar een schietgebedje als Belg die van dit land iets beters wil maken. De PS-voorzitter wil verantwoordelijkheid tonen. Als het moet, wil hij de handschoen oppakken en premier worden van dit land. Het is om balorig van te worden. Als Paul Magnette bereid is om verantwoordelijkheid te tonen, dat hij het dan nu doet. Dat hij het nu bewijst. Want de voorbije drie jaar heeft de PS op geen enkel moment bewezen dat ze die verantwoordelijkheid neemt. Waarom zouden we daar dan vandaag vertrouwen in hebben?
 4. “België blijft draaischijf voor Russisch gas”: import steeg 28 procent vorig jaar

  “België blijft draai­schijf voor Russisch gas”: import steeg 28 procent vorig jaar

  België blijft, ondanks de Russische inval in Oekraïne, een internationale draaischijf voor Russisch vloeibaar gas. Zo importeerde België vorig jaar 28 procent meer lng uit Rusland dan in 2021. Dat blijkt uit berekeningen van Greenpeace België, waarover het zaterdag bericht samen met ngo's Bond Beter Leefmilieu en Vredesactie. Zij willen dat het contract tussen gasnetbeheerder Fluxys en het Russische Yamal LNG wordt stopgezet.