.
Volledig scherm
. © videostill

Trouwstoet veroorzaakt chaos op A12. Weyts: "Weerzinwekkend, straat is niet van hen, die is van ons"

Een trouwstoet heeft zaterdag chaos veroorzaakt op de A12 richting Brussel ter hoogte van Meise. Een achterligger kon met een smartphone vastleggen hoe feestvierders levensgevaarlijke manoeuvres uithaalden op de snelweg. Op een bepaald moment stopt de stoet zelfs op de snelweg om de bruidegom in de lucht te gooien. Minister van Mobiliteit Ben Weyts heeft gereageerd op de beelden: "Het wordt tijd dat voorbeelden gesteld worden."

657 reacties

 • Kai Rombouts

  5 jaar geleden
  Ze maken nu slechts 10% uit van de bevolking, kan je je voorstellen wat de impact zal zijn als ze 25% deel uitmaken van....? Laat staan 50%? Dan is het oorlog.
 • Erwin Van der Vieren

  5 jaar geleden
  Laat al die pamperaars die altijd dat krapuul verdedigd nu eens zwijgen. Of is het weer van "bied uw andere wang aan". Dit moet stoppen en de weg is van iedereen : die zich aanpast en alle regels volgt.
 • jean-marie walschot

  5 jaar geleden
  Dit zal nog doorgaan totdat er doden vallen.met dank aan de politie die zoals altijd te laat komt ,en dan zijn de vogels vliegen.foei,foei foei
 • guy vermeulen

  5 jaar geleden
  wij belgen steken ook van alles uit op de baan !! Ge moet hier de steen niet te ver gooien , kijk eens allen in de spiegel !
 • Jan Eyck

  5 jaar geleden
  er zal toch niks veranderen ....