Lukas
Volledig scherm
© Lukas

Troebel leidingwater niet ongezond, maar zou u dit drinken?

Hofstade (Zemst)Al tien dagen durven de bewoners van de Zavellaan en de Bremstraat in Hofstade niet meer van hun kraantjeswater te drinken. Het water is namelijk heel troebel, wat de betrokken bewoners verontrust. Volgens De Watergroep is er echter geen reden tot paniek en zou het probleem eerstdaags opgelost moeten zijn.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.