Beeld ter illustratie, spoorwegverbinding tussen station Brussel-Noord en station Brussel-Zuid.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, spoorwegverbinding tussen station Brussel-Noord en station Brussel-Zuid. © Photo News

Treinverkeer tussen Namen en Brussel verstoord door kabeldiefstal

binnenlandHet treinverkeer tussen Namen en Brussel is vrijdagochtend verstoord. Door een kabeldiefstal in Rhisnes rijdt geen enkele trein tussen de Waalse hoofdstad en Gembloers. Dat meldt Infrabel.

1 reactie

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  3 jaar geleden
  Al tientallen jaren worden die kabels gestolen. Wanneer gaat Infrabel nu eindelijk eens een systeem bedenken voor een betere beveiliging. Bijvoorbeeld zo één waarbij de dief een elektrische schok krijgt die hij vanzeleven niet meer vergeet ? Kan toch zo moeilijk niet zijn ?
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. De Sutter acht compromis over defensiebudget nog mogelijk: “Middelen moeten beter worden besteed”

  De Sutter acht compromis over defensie­bud­get nog mogelijk: “Middelen moeten beter worden besteed”

  Vicepremier Petra De Sutter (Groen) denkt dat er binnen de regering nog een compromis kan worden gevonden over het toekomstige defensiebudget. Dat zegt ze vanuit het Zwitserse Davos. “We hebben decennialang onze defensie laten verkommeren, en net zoals andere landen te weinig geïnvesteerd. Nu zitten we plots in een nieuwe realiteit. Het terug opbouwen van het leger is noodzakelijk”, aldus de vicepremier.