Copyright : Geert De Rycke
Volledig scherm
© Copyright : Geert De Rycke

Treinverkeer rond Dendermonde herneemt langzaam, trein met 50 minuten vertraging vertrokken wegens gebrek aan bestuurder

De storing in het seinhuis van Dendermonde is opgelost. Dat meldt de NMBS op Twitter.  Het treinverkeer rond de Oost-Vlaamse stad was deze namiddag een tijdlang onderbroken, maar herneemt langzaam. Er zijn wel nog vertragingen tot anderhalf uur mogelijk. In Dendermonde is een trein met 50 minuten vertraging vertrokken wegens gebrek aan een ... bestuurder.

20 reacties

 • Rik Bogaert

  5 jaar geleden
  Nu hebben we ook al onbemande treinen ook, zonder machinisten, en natuurlijk zonder treinreizigers! Wat wil je? Zonder stiptheid en met voortdurende pannes!
 • Christophe Vanopdenbosch

  5 jaar geleden
  De treinbestuurder moest zijn magische vleugels maar gebruikt hebben om er te geraken.
 • ivo simons

  5 jaar geleden
  En na bijna één jaar gedelegeerd bestuurder te zijn is mevrouw Dutordoir er nog steeds niet in geslaagd de NMBS terug op het goede spoor te brengen.
 • Marco Maerten

  5 jaar geleden
  Kamiel Beke,er worden veel meer miljarden (onnodig) uitgegeven aan bedrijfswagens dan aan NMBS.Net op die laatste wordt nog maar eens 3 miljard bespaard terwijl er ruim 4 miljard naar bedrijfswagens gaat.
 • Gilbert Geldof

  5 jaar geleden
  @Kevin van Goethem: "Maar ja, eerst 10 jaar proeven doen enz" Waar heb jij dat gelezen, man? Je hebt eerst je toelatingsproeven en daarna een opleiding van min. 1 jaar. Schandalig hoe jij dit stelt ... " ' 't zijn meestal de luierikken die overblijven"! Blijven oefenen man, het zal je misschien na 10 keer lukken!