David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

TreinTramBus ontgoocheld over "schamele" relancemiddelen voor Vlaams openbaar vervoer

TreinTramBus is ontgoocheld over het “schamele geld” dat in de coronapot voorzien is voor de verbetering van het openbaar vervoer in Vlaanderen. Dat meldt de reizigersorganisatie vandaag.

9 reacties

 • ivan DEJONGHE

  2 weken geleden
  openbaar vervoer dat al meer dan 40 jaar op niks trekt hebben ze zelf geen inkomsten om bedrijf recht te houden anders faiesement net zo als met andere bedrijven veel verschil zal het voor vele stadjes niet geven
 • Emi Hergersberg

  2 weken geleden
  maak eens een uitnodigend en informatief spotje van het openbaar vervoer waarin er getoond wordt hoe onze beleidsmensen het openbaar vervoer gebruiken. :-)
 • freddy cardoen

  2 weken geleden
  Meer investeren in openbaar vervoer levert nooit het gewenste resultaat , 1 euro investeren geeft 1,3 euro verlies maar 1 euro investeren in de auto levert 10 euro winst op .
 • Erik Bervoets

  2 weken geleden
  De Groenen maken wel de auto onbetaalbaar voor de gewone man maar bouwen dan het openbaar vervoer niet uit. Denken die wereldvreemde sujetten dat ik iedere dag dertig km enkel met de fiets ga rijden?
 • Guy Van den Brande

  2 weken geleden
  1800 opstap plaatsen weg dus heb je minder geld nodig en de kleine man in de straat mag kms ver gaan voor een opstap om dan heel de rit rechtte blijven staan.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. OVERZICHT. Minder dan 2.000 coronapatiënten in ziekenhuizen
  Play
  17

  OVERZICHT. Voor het eerst sinds maart minder dan 2.000 coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen

  Er liggen nog 1.921 Covid-19-patiënten in de Belgische ziekenhuizen, van wie er 647 op de intensieve zorg liggen. Dat is een daling met respectievelijk 20 en 13 procent, blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal besmettingen, overlijdens en ziekenhuisopnames neemt af. Het is geleden van 13 maart dat er nog minder dan 2.000 Covid-patiënten in de ziekenhuizen lagen.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”