De actie loopt van 10 december tot 8 januari.
Volledig scherm
De actie loopt van 10 december tot 8 januari. © Maria De La Cruz

Treintickets aan de helft van de prijs tijdens eindejaarsperiode

De NMBS lanceert een nieuwe kortingsactie. Tijdens de eindejaarsperiode kan tegen de helft van de prijs met de trein worden gereisd met het Winter Promo Ticket.

  1. In het hoofd van een mama en oma wier (klein)dochter één nacht lang spoorloos was: “Het voelde alsof we Alizée tijdens haar verdwijning al aan het begraven waren”
    PREMIUM

    In het hoofd van een mama en oma wier (klein)dochter één nacht lang spoorloos was: “Het voelde alsof we Alizée tijdens haar verdwij­ning al aan het begraven waren”

    Hoe angstaanjagend moet het niet zijn voor de ouders van de 25-jarige jonge vrouw uit Eppegem die nu al een week is vermist? En van wie tot nog toe enkel de fiets is gevonden? “Wij doorstonden die beproeving één nacht en de emotionele shock was al zo groot dat het voelde alsof wij ons meisje tijdens haar verdwijning begroeven”, getuigen de mama en oma van de Waalse Alizée die in 2006 - ze was toen net geen drie - spoorloos verdween en goddank levend teruggevonden werd. “Die ene nacht scheen ons langer dan een eeuwigheid toe.”