Klaas De Scheirder - ThinkSmart.
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder - ThinkSmart.

Transmigranten steeds vindingrijker: nu wordt automarkt geviseerd

BinnenlandHeel wat transmigranten in ons land willen koste wat kost Groot-Brittannië bereiken, en ze nemen daarvoor drastische maatregelen. De verhalen van vrachtwagenchauffeurs die bedreigd worden, zijn intussen geen uitzondering meer. Maar soms gaat het er heel wat sluwer aan toe: de politie treft steeds vaker vluchtelingen aan in gloednieuwe auto's die bestemd zijn voor de Britten. 

50 reacties

 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Ik zou als ik Europa was Boten inzetten die van Libië recht naar Het VK varen en daar de asiel zoekers afzetten die naar het VK willen . Direct gedaan met de problemen voor Europa ?? Het VK zuigt deze mensen aan omdat er daar geen ID kaart is en de Taal en illegaal zwart werk er welig tiert ! En ze willen er niks aandoen omdat ze een eiland zijn en dus onbereikbaar voor deze Afrikanen en wij zitten met de problemen opgescheept !!
 • kamiel Beke

  5 jaar geleden
  Carla Van Geel, is het de eerste maal dat je hoort van illegalen, die gasten weten alles, iedereen loopt rond met een iPhone van 600 à 700 €, ze kennen alle telefoonnummers van hulporganisaties en NGO, om illegaal naar Engeland te trekken.
 • erik jagers

  5 jaar geleden
  Onze regering is niet bij machte, ondanks wat stoer gedoe in de marge, om ten gronde ons grondgebied te vrijwaren. Anders dan de Oost-Europese landen worden wij hier dankzij onze zwakke minsters langzaam maar zeker onder de voet gelopen.
 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Moet deswael nu niet gaan betogen om die illegalen, géén transmigranten, onderdak en voedsel te verschaffen en het recht om in auto's te kruipen voor de oversteek?
 • Sjonny Martero

  5 jaar geleden
  Al die miserie. Niet te geloven.