Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ANP

Trajectcontrole kan aangepast worden om te snelle motorrijders te flitsen: “Kwestie van voor- en nadelen afwegen”

De lokale politie kan, indien dat nodig is, vragen om de trajectcontroles aan te passen om motorrijders te kunnen flitsen. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd in de commissie Mobiliteit van het Vlaams Parlement. Recent nog bleek dat het merendeel van de trajectcontroles op onze Vlaamse wegen motorrijders niet kunnen beboeten omdat ze enkel vooraan de nummerplaat registreren, terwijl die bij motorrijtuigen achteraan zitten.

  1. Motorrijders brengen indrukwekkend eerbetoon aan Dominique De Pryck (44): “Warrior of the North, je hebt je rust gevonden”
    Hoogstraten/Rijkevorsel/Wechelderzande

    Motorrij­ders brengen indrukwek­kend eerbetoon aan Dominique De Pryck (44): “Warrior of the North, je hebt je rust gevonden”

    Een 70-tal motards van de motorclub TFFT uit Breda hebben woensdagavond in Hoogstraten een indrukwekkend eerbetoon gebracht aan hun overleden makker. Dominique De Pryck (44) overleed woensdagmorgen na een korte maar hevige strijd tegen kanker. Zijn broer Olivier reed samen met zijn petekind Manon voorop. Afgelopen weekend konden zijn familie en vrienden nog regelen dat hij kon trouwen met zijn vriendin.