Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Traiteurs en slagers vrezen voor kerst- en eindejaarsperiode

Traiteurs en slagers vrezen voor een kerst- en eindejaarsperiode in mineur. “Zullen de mensen thuis grote feesten kunnen geven?”, vraagt Ivan Claeys van de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België zich af. “Ik zie het niet positief in.”

4 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Ik kook altijd zelf 2x plezier van het klaarmaken en het opeten!!
 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Bwa, stel dat je niet in grote groep mag bijeenkomen, ook met je gezin of in kleine kring wil je toch een klein beetje vieren? Dan zullen het meer kleinere schotels zijn die besteld worden. Het is erger voor restaurants en fuif- en feestzalen denk ik. En een hele bestelling plaatsen en die vervolgens zonder verwittigen of betalen niet komen afhalen, bestaan er echt mensen die dat durven? Amai.
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Ik maak al jaren mijn maaltijden dan zelf, veel goedkoper en de hoeveelheid die ik nodig heb.
 • jaques windels

  1 jaar geleden
  de nafte kan dan weer goedkoper worden, aan ieder nadeel is er een voordeel
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Claxonneren naast politiekantoor om echtgenote uit café te krijgen: nooit een goed idee met 
1,29 promille in het bloed
  Sint-Gillis-Waas/Vrasene/Sint-Niklaas

  Claxonne­ren naast politiekan­toor om echtgenote uit café te krijgen: nooit een goed idee met 1,29 promille in het bloed

  Claxonneren vlak naast een politiebureau als je een glas te veel op hebt: nooit een goed idee. Dat ondervond een man uit Vrasene die vanuit zijn geparkeerde wagen luid toeterend zijn treuzelende vrouw aanspoorde om een café in Sint-Gillis-Waas te verlaten, en zo zelf de agenten alarmeerde. Het leverde hem een boete en een rijverbod op.