Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Tragisch ongeval in Affligem: vrouw rijdt zich vast en verdrinkt in moerasgebied

Een oudere vrouw is gisteren om het leven gekomen bij een bijzonder tragisch ongeval in een moerasgebied in Affligem. Het slachtoffer was vanaf de Meersstraat in Ternat de doodlopende Lombeekstraat ingereden, die uitgeeft op de afgebroken brug over de E40. 

21 reacties

 • Xander Van Stichel

  3 jaar geleden
  Mijn woning staat op een 500meter van die plek, iedereen moet normaal weten dat daar geen doorgang is door dat de brug over de e40 afgebroken is..de laatste jaren is het inderdaad een moeras geworden daar.(vroeger speelden we in dat gebied) toch snap ik niet hoe je daar kan verdrinken..het water daar is redelijk ondiep. Veel sterkte aan de nabestaande.
 • Marleen Van Overwaele

  3 jaar geleden
  @Niels Peeters als je het gezien hebt moet je stoppen en hulp verlenen of tenminste blijven tot hulpdiensten er zijn, mss leefde mevrouw nog toen
 • Ronny Claes

  3 jaar geleden
  Dit betreft nalatigheid van de gemeente ; hopelijk wordt het gemeentebestuur aangeklaagd
 • Dirk Wille

  3 jaar geleden
  Mario Vanbergen, ik vind je antwoord ongepast!! Op zo een plaats is het verplicht waarschuwingsborden te plaatsen, en zelfs een barriere te maken zodat het duidelijk is dat het om een gevaarlijk gebied gaat!!!! RIP voor nog maar eens een persoon die dit niet had moeten ondergaan, en hoeveel personen moeten er nog volgen voordat er effectieve maatregelen worden getroffen!!!
 • Bob(Robert) Bruyland

  3 jaar geleden
  Belgie,falende staat,op alle gebied!
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Meer dan een derde van de Franstaligen wil zich niet laten vaccineren

  Meer dan een derde van de Franstali­gen wil zich niet laten vaccineren

  De Vlamingen zijn meer bereid om zich te laten vaccineren dan de Franstaligen. Terwijl in Vlaanderen 71 procent van de niet-gevaccineerde Vlamingen positief staan tegenover de coronavaccins, is dat in Brussel en Wallonië maar 51 procent. Daarnaast weigert 38 procent van de Franstaligen een vaccin, tegenover 20 procent van de Vlamingen. Dat blijkt uit de motivatiebarometer van de UGent, UCLouvain en de ULB, waarover Le Soir en de kranten van Sudpresse schrijven.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser