Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Tragisch ongeval in Affligem: vrouw rijdt zich vast en verdrinkt in moerasgebied

Een oudere vrouw is gisteren om het leven gekomen bij een bijzonder tragisch ongeval in een moerasgebied in Affligem. Het slachtoffer was vanaf de Meersstraat in Ternat de doodlopende Lombeekstraat ingereden, die uitgeeft op de afgebroken brug over de E40. 

21 reacties

 • Xander Van Stichel

  3 jaar geleden
  Mijn woning staat op een 500meter van die plek, iedereen moet normaal weten dat daar geen doorgang is door dat de brug over de e40 afgebroken is..de laatste jaren is het inderdaad een moeras geworden daar.(vroeger speelden we in dat gebied) toch snap ik niet hoe je daar kan verdrinken..het water daar is redelijk ondiep. Veel sterkte aan de nabestaande.
 • Marleen Van Overwaele

  3 jaar geleden
  @Niels Peeters als je het gezien hebt moet je stoppen en hulp verlenen of tenminste blijven tot hulpdiensten er zijn, mss leefde mevrouw nog toen
 • Ronny Claes

  3 jaar geleden
  Dit betreft nalatigheid van de gemeente ; hopelijk wordt het gemeentebestuur aangeklaagd
 • Dirk Wille

  3 jaar geleden
  Mario Vanbergen, ik vind je antwoord ongepast!! Op zo een plaats is het verplicht waarschuwingsborden te plaatsen, en zelfs een barriere te maken zodat het duidelijk is dat het om een gevaarlijk gebied gaat!!!! RIP voor nog maar eens een persoon die dit niet had moeten ondergaan, en hoeveel personen moeten er nog volgen voordat er effectieve maatregelen worden getroffen!!!
 • Bob(Robert) Bruyland

  3 jaar geleden
  Belgie,falende staat,op alle gebied!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Vlaams Belang wil geen subsidies meer voor "diversiteits- en integratie-industrie"
  67

  Vlaams Belang wil geen subsidies meer voor "diversi­teits en integratie-industrie"

  Oppositiepartij Vlaams Belang vraagt dat het Antwerpse stadsbestuur niet alleen de eventuele oneigenlijk gebruikte subsidies van de vzw Let's Go Urban terugvordert, maar ook dat Antwerpen stopt met subsidies voor "de megalomane diversiteits- en integratie-industrie". Volgens de uiterst rechtse partij is de zaak-El Kaouakibi een symptoom van "een fundamenteel probleem dat niet valt op te lossen met betere controle".
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"