AFP
Volledig scherm
© AFP

Touring waarschuwt voor monsterfiles van en naar vakantiebestemmingen dit weekend

Mobiliteitsorganisatie Touring waarschuwt voor een zwart weekend op de Europese wegen. Tussen vrijdag 30 juli en maandag 2 augustus worden monsterfiles verwacht, zowel in de richting van de populaire vakantiebestemmingen als op de terugweg naar huis. “Het verkeer zal onherroepelijk dichtslibben in heel Europa”, klinkt het.

9 reacties

 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  Wisselbatterijen en op eenzelfde standaard ,daar zou Europees al moeten aan gewerkt zijn geweest in plaats van verder zitten te dromen
 • Geert Tamsyn

  1 jaar geleden
  Neen, Staf, het is beter dat we wat meer in eigen land blijven, en geen corona importeren.
 • sander ce

  1 jaar geleden
  Over de Gotthard is veel sneller als erdoor. Veel mooier en geen hollandse sleurhutten
 • Stefaan Dewinter

  1 jaar geleden
  Natuurlijk in Zwitserland monsterfilles ze doen het daar aan de Gotthard tunnel express met die rode lichten 15 sec groen 30 sec rood ( heb het nagemeten ) stond gisteren aldaar in zulke monsterfille enkel daaraan te wijten.
 • Walter Mertens

  1 jaar geleden
  Corona komt terug uit verlof, hahaha
 1. Verstrengde regels in Italië: moet ik mij ter plekke op corona laten testen? En wat met mijn kinderen?
  PREMIUM

  Verstreng­de regels in Italië: moet ik mij ter plekke op corona laten testen? En wat met mijn kinderen?

  In Italië is vanaf vrijdag 6 augustus een coronacertificaat nodig voor allerlei activiteiten. Ook een etentje op restaurant of een museumbezoek. Die verplichting geldt ook voor toeristen en op overtredingen staat tot 1.000 euro boete. Het is dus maar beter om goed ingelicht te vertrekken. Wij zochten op wanneer u een certificaat moet voorleggen, of ook uw kinderen dat moeten hebben en waar u ter plekke aan de nodige testen raakt.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.