skin motion-tattoo
Volledig scherm
skin motion-tattoo © Screenshot

Torhoutse artieste zet tatoeages die geluid maken

BinnenlandJessy Loose (37) is met haar tattoozaak J-Lo de eerste artiest in West-Vlaanderen die een skin motion-tattoo mag plaatsen. Dat is een tekening die via een app op je smartphone geluid kan maken. 

4 reacties

 • Carolien Maes

  5 jaar geleden
  Als ge het niet wilt , moet ge niet e. Iedereen kiest zelf wel wat hij nutteloos vind of niet.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Wat gaan ze nog allemaal uitvinden? Heeft er nog iemand iets nutteloos?
 • Ramon Simon

  5 jaar geleden
  Vind het ook nutteloos. Een tatoeage is visueel, dus het is niet eens mooi. Je moet eerst het geluid, stemmen van u kinderen opnemen om het daarna te converteren naar geluidsgolven die de tattoo worden. Dus het audiobestand heb je al, spaar u liever een tattoo uit zou ik zeggen.
 • Eida Lam

  5 jaar geleden
  Wedden dat iemand daar naar gaat kijken en dan klagen dan ze niets horen? Wedden ?!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.