Foto ter illustratie. Een tiener uit Appelterre stapte midden juni uit het leven na een zoveelste pesterij met een naaktfoto.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Een tiener uit Appelterre stapte midden juni uit het leven na een zoveelste pesterij met een naaktfoto. © Tim Van Damme

Torenhoge zelfmoordcijfers en jongeren die nauwelijks hulp zoeken: "Preventie moet anders"

Een niet-alledaags onderwerp bespreekbaar maken voor jongeren. In moderne tijden organiseer je dan een hackathon. Zelfs wanneer dat onderwerp zelfmoord is. De suïcidecijfers in ons land zijn torenhoog - praten is broodnodig - maar jongeren bereiken blijkt geen sinecure. Suïcidepreventie moet dus via nieuwe kanalen. 'Hey hoe gaat het' geeft de aanzet in Antwerpen.

 1. Neurochirurge die dochter ombracht blijft in de cel, Vermassen tekent beroep aan

  Neurochi­rur­ge die dochter ombracht blijft in de cel, Vermassen tekent beroep aan

  Mehrnaz D., de 49-jarige Leuvense neurochirurge die eind juli haar 14-jarige dochter om het leven bracht, blijft nog minstens een maand langer in de cel. Dat heeft de Leuvense raadkamer vandaag beslist. Het zou D.'s bedoeling geweest zijn om ook aan haar eigen leven een einde te maken, maar dat zou mislukt zijn. Haar advocaat, meester Jef Vermassen heeft al aangekondigd dat hij beroep zou aantekenen tegen de beslissing van de raadkamer.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.