Skeyes-topman Johan Decuyper is kandidaat voor een tweede mandaat.
Volledig scherm
Skeyes-topman Johan Decuyper is kandidaat voor een tweede mandaat. © BELGA

Topman skeyes kandidaat voor tweede mandaat ondanks sociale onrust

Ondanks de sociale onrust van de voorbije maanden bij luchtverkeersleider skeyes, is topman Johan Decuyper zijn job nog niet beu. Zijn mandaat loopt in oktober af, maar "ik ben kandidaat voor een tweede mandaat", zei Decuyper vandaag bij de voorstelling van het jaarverslag van skeyes. "We hebben iets opgestart waarvan we de resultaten beginnen te zien. Ik wil dat werk graag voortzetten", klonk het.

7 reacties

 • George Verbeek

  2 jaar geleden
  De arrogantie van deze CEO is buitengewoon. Zijn foute aanpak had de stakingen tot gevolg, met enorme geldschade en imagoschade tot gevolg. Dat hij zich zelfs nog kandidaat durft stellen na zes rampjaren waarvoor hij verantwoordelijk is, is echt hallucinant.
 • joannes Roderigas

  2 jaar geleden
  dat gaat enkel nog om meer vuurwerk en stakingen in de toekomst te bekomen en dan maar zeggen het is zijn schuld niet.
 • benoni vanstaen

  2 jaar geleden
  Ja politiek benoemd, dus wat wil men
 • Eric Bruyninckx

  2 jaar geleden
  Het is Decuyper natuurlijk vrij om opnieuw zijn kandidatuur voor deze veranderingsopdracht by Skeyes verder te zetten; evenwel moet de politiek zich eerst uitspreken wat we met deze staatsorganisatie gaan doen: privatiseren, extra mankracht aanwerven of verder sukkelen ... het gaat in de eerste plaats om het garanderen van continue klantgerichtheid en service met belastingsgeld; als de sociale onvrede blijft hebben zowel de vakbonden als CEO gefaald. mvg Eric Bruyninckx
 • Dirk Thyssen

  2 jaar geleden
  De boodschap is blijkbaar nog niet binnen gekomen bij mr Decuyper. Hij zou natuurlijk zijn riante vergoeding kunnen verliezen hè.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"