Walter Van Steenbrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Walter Van Steenbrugge. © Photo News

Topadvocaat Walter Van Steenbrugge genoemd in drugszaak, maar ontkent met klem: “Pure wraakactie van procureur tegen mij”

Het parket wil dat Walter Van Steenbrugge voor de rechtbank verschijnt. De topadvocaat zou een cliënt geadviseerd hebben om naar de flat van zijn zoon te gaan - die ook verdacht werd - en daar gsm’s, computers en laptops te laten verdwijnen. Van Steenbrugge noemt zichzelf het slachtoffer van “een wraakactie”.

 1. Belgische fietsenmaker Cowboy maakte vorig jaar 25 miljoen euro verlies, CEO Adrien Roose ziet licht aan het einde van de tunnel
  8

  Belgische fietsenma­ker Cowboy maakte vorig jaar 25 miljoen euro verlies, CEO Adrien Roose ziet licht aan het einde van de tunnel

  In 2021 ging het niet goed met Cowboy, de Belgische start-up die elektrische fietsen verkoopt in elf Europese landen en de Verenigde Staten. Uit jaarrekeningen neergelegd bij de Nationale Bank blijkt dat de fietsenbouwer in 2021 dieprode cijfers optekende. “Als je naar 2022 kijkt, dan is het verhaal erg positief”, zegt CEO en oprichter Adrien Roose in een gesprek met onze redactie.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.