Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V).
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). © Photo News

Top openbaar ministerie vlijmscherp voor minister Annelies Verlinden (CD&V): "Veiligheid is niet gratis”

De top van het openbaar ministerie heeft zich dinsdag, in de commissie Justitie en de commissie Binnenlandse Zaken, vlijmscherp getoond voor minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). “Het is niet normaal dat de top van de magistratuur zo op de bedelstaf moet gaan”, zei Brussels procureur-generaal Johan Delmulle. Uit de mond van Ignacio de la Serna, voorzitter van het College van Procureurs-generaal, klonk het dan weer dat het onmogelijk was gebleken de minister te ontmoeten.

19 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Ik denk dat Crevits ook heel snel dat zinkende schip CD&V zal verlaten , voor een mooi en goed betaald postje in een andere partij.
 • Dirk Hofmans

  2 maanden geleden
  het meest belaste land ter wereld, en dan komen die spilzuchtigen nog geld te kort. Maar in eigen boezem kijken is er nooit bij. Kunnen we niet alle politici buiten smijten? Enige wat hen boeit is hun eigen carriere en hun eigen zakken vullen.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Departementen bedelen altijd om meer geld, middelen en personeel, dat is nooit anders geweest.
 • jaak costermans

  2 maanden geleden
  bij gebrek aan dossier kennis, is het uiteraard logisch dat je niet wenst geconfronteerd te worden met de personen in kwestie. Meermaals wordt mv Verlinden verweten nauwelijks dossier kennis te hebben.
 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Misschien kan de GFP eens langs gaan bij Kitir, die heeft blijkbaar nog wel wat miljoenen € op overschot.
 1. Meer dan 5.000 bezwaren tegen stikstofakkoord: “Maar minder doen gaat het probleem niet oplossen”
  Play

  Meer dan 5.000 bezwaren tegen stikstofak­koord: “Maar minder doen gaat het probleem niet oplossen”

  “De Limburgse trots", noemde N-VA-voorzitter Bart De Wever Zuhal Demir zaterdag op het zomerfeest van de partij. Toch kampt de Vlaamse minister van Omgeving met heel wat tegenkanting op het stikstofdossier. Inmiddels werden bij de lokale besturen meer dan 5.000 bezwaren ingediend tegen het stikstofakkoord van de Vlaamse regering. “Maar zeggen dat we minder gaan doen, dat zal het stikstofprobleem niet oplossen”, klinkt het in de studio van VTM Nieuws.